SHOWBIZ

Majda Aboulumosha, noua vedetă PRO TV, a slăbit peste 30 de kilograme. Cum a reușit o astfel de performanță?

Majda Aboulumosha noua vedetă PRO TV a slăbit peste 30 de kilograme. Cum a reușit o astfel de performanță

Majda Aboulumosha a slăbit peste 30 de kilograme. Vedeta Pro TV a uimit pe toată lumea atunci când a decis să readucă pe tapet imagini cu ea de la vârsta de 19 ani.

Abia trecută de vârsta majoratului, mulatra cu părul creț, cântărea nu mai puțin de 90 de kilograme. Sigur că din punct de vedere profesional lucrurile s-au mișcat, rolurile au venit, însă din punctul de vedere al stării de sănătate, kilogramele se cereau a fi date jos.

Majda Aboulumosha: „Am ajuns să mă îngraș de la anumite blocaje emoționale pe care nici măcar nu le conștientizam!”

Bruneta, astăzi nouă vedetă Pro TV, recunoaște că acest număr de kilograme în plus au venit pe fond emoțional, un dezechilibru, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor. Totul până într-o zi când s-a produs declicul, iar tot ce a urmat apoi a fost o luptă cu tentațiile, dar și o lecție de ambiție și determinare.

Cum a slăbit Majda Aboulumosha peste 30 de kilograme?

Dieta urmată de Majda Aboulumosha se bazează pe alimente neprocesate și iaurt.

„Eu am consumat foarte multă salată de varză, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult. Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate.”, povestește Majda Aboulumosha.

„Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton.”, a conchis vedeta Pro TV.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele