PAPARAZZI

Malvina Cservenschi ține la etichetă, dar face orice ca să-și protejeze accesoriile scumpe. Cum au fotografiat-o paparazzi | VIDEO EXCLUSIV

Malvina Cservenschi ține la etichetă dar face orice ca să-și protejeze accesoriile scumpe. Cum au fotografiat-o paparazzi | VIDEO EXCLUSIV

Malvina Cservenschi este o femeie care ține la etichetă, iar acesta este un lucru demonstrat de desele ieșiri în spațiul public pe care bruneta le face.

Distinsă și sofisticată, fosta vedetă TVR, actuală femeie de afaceri care conduce un business de bijuterii de lux, este un adevărat exemplu de conduită atât din punctul de vedere al atitudinii, cât și din punctul de vedere al felului în care alege să combine piesele vestimentare cu accesoriile de lux pe care, negreșit, alege să le poarte.

Mai mult decât atât, imaginea divei este perfect completată de super bolidul de câteva sute de mii de euro bune pe care-l conduce. Iată, într-o astfel de ipostază au fotografiat-o paparazzi Mediaflux.ro pe Malvina Cservenschi, zilele trecute, atunci când ploia de afară a împins-o să ia măsuri „protectoare” în ceea ce-i privește accesoriile scumpe pe care le poartă.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Geanina Ilieș, frumoasă și sănătoasă. Ne-a povestit, în EXCLUSIVITATE, cum reușește | IMAGINI PAPARAZZI

În primă instanță, bruneta a fost fotografiată în zona Beller, unde avea câteva diligențe de rezolva, diligențe pentru care a ales să poarte o ținută mai puțin elegantă. În imagini o vedem pe Malvina Cservenschi purtând o pereche de încălțări sport, o atitudine vestimentară rar întâlnită, în ceea ce o privește.

După ce a orânduit ce avea pe ordinea de zi, femeia de afaceri se retrage către locația unde activează business-ul ei, undeva pe Ana Ipătescu, unde observăm o schimbare majoră de stil.

În momentul în care coboară din mașină, diva eleganței poartă o pereche de pantofi stiletto, crem, un modele extrem de elegant, la care ține cu siguranță, altfel, ne gândim că nu alegea să-i protejeze cu atât de multă ardoare de ploia de noiembrie târziu.

Pe de altă parte, avem a recunoaște faptul că aceasta este o atitudine pe care am putea-o aborda chiar și noi, inșii fără pretenții de milionari. Big LIKE pentru Malvina Cservenschi care, iată, oferă din nou o lecție de stil, așa cum au mai scris în trecut jurnaliștii Mediaflux.ro.