NEWS

Marcel Ciolacu își cere scuze de la Cătălin Cîrstoiu: ”În două săptămâni a devenit bin Laden. Atacurile nu au fost împotriva dumnealui”

Marcel Ciolacu își cere scuze de la Cătălin Cîrstoiu În două săptămâni a devenit bin Laden. Atacurile nu au fost împotriva dumnealui
sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu își cere scuze de la Cătălin Cîrstoiu pentru tot ce s-a întâmplat în această perioadă scurtă de când medicul a fost propus de coaliție să candideze la alegerile locale. Liderul social-democraților crede că atacurile la adresa lui Cîrstoiu erau îndreptate, de fapt, asupra alianței electorale PSD-PNL.

Marcel Ciolacu își cere scuze de la Cătălin Cîrstoiu

La câteva ore după ce coaliția a ales să meagă cu candidați proprii pentru Capitală, Marcel Ciolacu îi transmite un mesaj lui Cătălin Cîrstoiu, cel care fusese prezentat opiniei publice drept candidatul comun al PSD și PNL în urmă cu câteva săptămâni.

Președintele PSD a subliniat calitățile deosebite ale medicului Cîrstoiu, manager al Spitalului Universitar din Capitală.

„Eu înţeleg că în acest moment opinia publică, în primul rând, se construieşte pe percepţie. Eu aş vrea să vă vorbesc astăzi, dacă îmi permiteţi, despre un adevăr. Adevărul este în felul următor – Cătălin Cîrstoiu este un medic de excepţie, un medic de excepţie într-un domeniu foarte dificil, este un chirurg de excepţie.

E un om care şi-a clădit toată activitatea prin muncă şi studii pe care le-a terminat cu nota 10 într-un domeniu în care n-ai voie nicio zi să nu îţi faci un upgrade profesional. Un manager de excepţie”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat care a fost motivul retragerii candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu şi dacă e cineva vinovat pentru modul în care a fost gestionată situaţia cu privire la medicul Cîrstoiu,  într-o conferinţă de presă susţinută marţi, la Complex Silva.

Liderul PSD a ținut să sublinieze că este o altă discuţie cum de s-a ajuns ca un decan al Universităţii de Medicină, Cătălin Cîrstoiu să devină Osama bin Laden, fără să omoare pe nimeni sau să facă rău cuiva, ci dimpotrivă, salvând vieţi.

Ciolacu a mai precizat că nu este primul caz de acest gen în politică şi a reamintit de Gabriela Firea în perioada când toată lumea o arăta cu degetul ca fiind vinovată pentru „azilele groazei”, iar la scurt timp s-a dovedit contrariul.

„Cum s-a reuşit ca un decan al Universităţii de Medicină, am plecat de la o idee comună în coaliţie de a avea un candidat comun, cum s-a reuşit ca în două săptămâni şi am văzut că a fost preluată această sintagmă să devină bin Laden fără să ucidă pe nimeni, fără să omoare pe nimeni, fără să facă rău nimănui, dimpotrivă salvând vieţi este cu totul altceva.

Nu e primul şi nici ultimul caz din politică care păţeşte asta în politică. Aduceţi-vă aminte de doamna Firea cu azilele groazei şi toată lumea arăta, la un moment dat, către dânsa, şi s-a dovedit după foarte puţin timp că n-a avut nicio legătură cu azilele groazei. Se întâmplă astfel de lucruri în politică şi îmi pare foarte rău şi îmi doresc din tot sufletul ca domnul doctor Cîrstoiu să îmi rămână prieten, cu toate că ne cunoaştem de foarte puţin timp”, a completat Marcel Ciolacu, conform News.ro.

El şi-a cerut scuze faţă de medicul Cîrstoiu pentru tot ceea ce „a pătimit” şi a mai spus că, din punctul său de vedere şi după o analiză proprie, atacurile nu au fost îndreptate împotriva sa, ci a coaliţiei şi alianţei electorale dintre PSD şi PNL.

„Îmi cer scuze eu faţă de dânsul pentru tot ceea ce a pătimit pentru că atacurile n-au fost împotriva dânsului, în primul şi în primul rând, atacurile au fost, din punctul meu de vedere, după o analiză proprie, atacurile au fost în primul rând împotriva acestei alianţe electorale”, a conchis Ciolacu.

Luni noaptea, după 14 ore de negocieri, PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei, renunţând astfel la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Ca urmare a acestei hotărâri, social-democrata Gabriela Firea şi liberalul Sebastian Burduja revin în poziţiile de candidaţi pentru Primăria Generală.

 

Elena Șerban nu s-ar vedea făcând altceva decât presă. După ce a studiat Mass Media și Publicitate la SNSPA, a mers direct către televiziune în 2003. A fost, pe rând, reporter, redactor, productor ... vezi toate articolele
Parteneri
Blocaj în recalcularea pensiilor. Unii români sunt nevoiţi să plătească mii de lei pentru adeverinţe
Blocaj în recalcularea pensiilor. Unii români sunt nevoiţi să plătească mii de lei pentru adeverinţe
Ce trebuie să facă asociațiile de proprietari pentru a instala panouri fotovoltaice pe bloc. Legislația e foarte simplă, așa plătesc locatarii mai puțini bani pe lună la întreținere
Ce trebuie să facă asociațiile de proprietari pentru a instala panouri fotovoltaice pe bloc. Legislația...
Vremea se schimbă drastic. Vin ploile şi vijeliile. ANM: cod portocaliu în 12 judeţe şi cod galben în alte 11 judeţe
Vremea se schimbă drastic. Vin ploile şi vijeliile. ANM: cod portocaliu în 12 judeţe şi...
Satul din România care e la fel de frumos ca Sighișoara. Găsești cazări mai ieftine, toți turiștii pleacă mulțumiți de aici
Satul din România care e la fel de frumos ca Sighișoara. Găsești cazări mai ieftine,...
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre rețaia cu Dragoș Bucur șiu familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre rețaia cu Dragoș Bucur șiu familia ei. Cum au...
Orașul aflat în paragină care atrage în continuare turiști. Mulți vin aici să se bucure de plaje
Orașul aflat în paragină care atrage în continuare turiști. Mulți vin aici să se bucure...
Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi se ia la
Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi se ia la "trântă" cu...
Cine este antreprenoarea care şi-a deschis propria afacere acum 30 de ani în ţara noastră, iar acum firma are venituri de milioane de lei
Cine este antreprenoarea care şi-a deschis propria afacere acum 30 de ani în ţara noastră,...
OOPS! Mădălina Ghenea, cu SÂNII la vedere! Rochia i-a jucat feste, s-a VĂZUT TOT!
OOPS! Mădălina Ghenea, cu SÂNII la vedere! Rochia i-a jucat feste, s-a VĂZUT TOT!
A murit un celebru bucătar-chef. Toată lumea l-a divinizat. Drum lin, maestre!
A murit un celebru bucătar-chef. Toată lumea l-a divinizat. Drum lin, maestre!
Serialul care îi ține pe fani cu sufletul la gură. Încă o lovitură dată de Netflix
Serialul care îi ține pe fani cu sufletul la gură. Încă o lovitură dată de...
Ciolacu: Introducem azi salariului minim european, în concordanţă cu directiva europeană
Ciolacu: Introducem azi salariului minim european, în concordanţă cu directiva europeană
Dezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor români: unu din zece colete livrate zilnic vine de pe aceste platforme. Suma medie pe o comandă este de 20-30 de euro, vânzările pot ajunge la 600 mil. euro într-un an
Dezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor...
Povestea româncei care a luat un „maldăr de fier vechi plin cu pânze de păianjen
Povestea româncei care a luat un „maldăr de fier vechi plin cu pânze de păianjen"...
Greșeala pe care o fac mulți credincioși. Perioada în care nu se îngenunchează
Greșeala pe care o fac mulți credincioși. Perioada în care nu se îngenunchează
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine!...
Canicula distruge tot! Se dă apă cu porția în mai multe localități
Canicula distruge tot! Se dă apă cu porția în mai multe localități
Ema Uta, apariție de INFARCT!! S-a văzut TOT prin costumul de baie MINUSCUL
Ema Uta, apariție de INFARCT!! S-a văzut TOT prin costumul de baie MINUSCUL