SPORT

Maroc a eliminat Spania de la Campionatul Mondial, un meci care a inspirat un super artist din România să dedice o piesă câștigătoarei. Microbiștii trebuie să o asculte | VIDEO

Maroc a eliminat Spania de la Campionatul Mondial un meci care a inspirat un super artist din România să dedice o piesă câștigătoarei. Microbiștii trebuie să o asculte | VIDEO

Maroc a eliminat Spania din Camponatul Mondial, aceasta a fost surpriza absolută pentru microbiștii care urmăresc competiția și care dădeau reprezentativei spaniole șanse mari să ajungă cât mai sus în clasament. Iată că pariurile au fost, cel mai probabil, date peste cap de o reprezentantă a Marocului care „și-a piermis”, în optimile Cupei Mondiale, să trimită acasă gruparea ”Furia Roja”, cu ai ei Dani Olmo sau Alvaro Morata pe teren.

A fost 3 – 0 la loviturile de la 11 m, un scor despre care specialiștii microbiști spun că deschide alte cărți în cadrul competiției, însă, în egală măsură un scor care l-a inspirat pe unul dintre cei mai ascultați artiști din România, la nivel mondial, să compună o piesă, în timp record, o dedicație pentru echipa de fotbal a Marocului. „Bala Maroccana” se intitulează piesa lansată în urmă cu foarte puțin timp pe Youtube de Tommo, o melodie pe care o cântă în colaborare cu Reea, și deja a primit reacții pozitive de la abonații contului lui, fani care-l urmăresc din toată lumea.

Maroc a eliminat Spania. Artist inspirat să-i dedice o piesă

„Aseară, după ce am urmărit partida de fotbal care, apropo, mi s-a părut extrem de echilibrată, mi-a venit ideea să compun această piesă. Mi se pare nemaipomenită performanța marocanilor și am considerat că această reușită merită să fie „cântată”. Am fani în întreaga lume, chiar și în Maroc, și sunt convins că îi va unge pe suflet piesa, așa cum pe noi ne-a uns pe suflet performanța lor. Chiar dacă în genul acesta de competiții ai tendința să-i faci galerie celui puternic, favoritului, iată că deseori principiul acela cu esențele tari și cu sticluțele mici produc surprize care dau cu totul și cu totul altă energie. De data aceasta a fost rândul echipei de fotbal a Marocului să fie esența.!”, ne-a povestit, în exclusivitate, Tommo.

Maroc a produs surpriza la Cupa Mondială din Qatar și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției, după ce a trecut de Spania la loviturile de departajare cu 3-0 și după ce partida s-a încheiat 0-0, în 120 de minute. În sferturile de finală, Maroc va întâlni Portugalia.