SPORT

Messi vs. Ronaldo, amical de gală. Cum a fost reîntâlnirea celor două legende ale fotbalului | VIDEO

Messi vs. Ronaldo amical de gală. Cum a fost reîntâlnirea celor două legende ale fotbalului | VIDEO

Lionel Messi și Cristian Ronaldo, secondați de Kylian Mbappe și de Neymar, s-au întâlnit ieri pe teren, pentru prima dată după încheierea Campionatului Mondial din Qatar și, posibil, pentru ultima oară ca profesioniști într-un amical jucat între Al Hilal & Al Nassr Stars – Paris Saint-Germain, care s-a disputat la Riad, scor 4-5.

Cei mai importanți jucători ai momentului, adevărate legende ale fotbalului mondial, și-au confirmat încă o dată valoarea, așezând pe teren un duel al paselor și al golurilor care au făcut din acest meci să fie, cu adevărat, un amical de gală. Argentinianul a deschis scorul pentru formația franceză în minutul 3, iar portughezul, care a fost și căpitanul selecționatei saudite, a reușit o dublă în prima repriză.

La finalul meciului câștigat de gruparea fraceză cu 4 – 5, Cristiano Ronaldo a fost desemnat omul meciului, iar jucătorii lui Paris Saint-Germain au primit trofeul de câștigători și au urcat pe un podium, așa cum se obișnuiește și la marile competiții oficiale.

Golurile echipei franceze au fost marcate de Messi (3′), Marquinhos (43′), Ramos (53′), Mbappé (60′) şi Ekitike (78′). Pentru Riad Season Team au marcat Cristiano Ronaldo (34′ – penalti, 45+5′), Soo (57′) şi Talisca (90+3′).

Pe lângă toată acțiunea desfășurată în timpul meciului de fotbal, atmosferă și fotbal, în sine, după meciul de aseară cele mai „iubite” imagini rămân cele în care Messi, Ronaldo și Mbappe se întâlnesc față în față și se salută cu prietenie.

„Ce secvență incredibilă! Mulțumim, Riad!”, a scris Paris Saint-Germain, pe rețelele sociale.

Iată, imagini care își merită banii pentru că, să nu uităm, cel mai scump bilet la acest meci, numit biletul “Beyond Imagination”, a fost cumpărat prin licitaţie de magnatul saudit Musheref al-Ghamdi pentru 2,4 milioane de euro. Această sumă va fi donată.

Cristiano Ronaldo a evoluat în primul său meci de când a semnat cu Al-Nassr, în Arabia Saudită, el fiind căpitanul echipei la meciul de joi seară. Pentru Cristiano Ronaldo urmează și debutul într-o partidă oficială pentru Al Nassr. Portughezul ar urma să fie folosit în premieră la meciul cu Al Ettifaq, care se joacă duminică, de la ora 19:30, în runda cu numărul 14 din campionatul Arabiei Saudite.