Mihai Morar și-a lansat prima carte în ziua în care a împlinit 40 de ani

Mihai Morar și-a lansat prima carte în ziua în care a împlinit 40 de ani. Ziua de 14 octombrie va avea din acest an o dublă însemnătate pentru omul de radio!

Astăzi, când împlinește 40 de ani, Mihai Morar a anunțat că își lansează prima carte intitulată „Despre sensul vieții”.

Podcastul Fain&Simplu, proiect început de Mihai Morar în urmă cu aproape un an stă la baza acestei cărți. Se pare că ideea de a scrie a pornit chiar în urma unui podcast realizat cu părintele Constantin Necula. Mai mult, pe coperta acesteia cei doi apar împreună.

 „DARUL MEU AZI, LA 40 DE ANI, ESTE… …această carte. De ziua mea, îți dăruiesc prima mea carte. De azi, nu îmi mai aparține, pentru că îmi doresc ca această carte să devină locul tău preferat. Când vrei să fugi de lume și să ajungi la tine. Născută din conversația faină și simplă cu părintele Constantin Necula, «DESPRE SENSUL VIEȚII» apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea”, a scris prezentatorul pe Facebook.

În urma acestui anunț, Mihai Morar a dorit să revină cu completări și a dezvăluit care e subiectul cărții lui.

 „Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre «a fi» în vremuri în care am uitat să fim. E o carte despre «ÎNSĂȘI VIAȚA», așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani”, a încheiat mesajul Mihai Morar.

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.