SHOWBIZ

Mirela Vaida anunță schimbări la „Acces Direct”

Mirela Vaida anunță schimbări la Acces Direct
06 sept. 2021 | 15:34

Astăzi, 6 septembrie, va începe un nou sezon al emisiunii „Acces direct”, la Antena 1.

Cu emoțiile unui nou început de sezon, Mirela Vaida a dorit să anunțe pe rețelele de socializare că emisiunea pe care o moderează la Antena 1 va „suferi” o serie de modificări.

Ce se va întâmpla în noul sezon „Acces direct”

Prima schimbare, pe care deja o cunoșteam, face referire la ora de difuzare a emisiunii. Astfel, în loc de ora 17.00, „Acces direct” va începe de la ora 16.30. O altă serie de schimbări au fost subliniate însă de Mirela Vaida într-un mesaj postat pe Instagram:

„Buna dimineata! Azi incepem un nou sezon @acces_directoficial! Nu mai stiu al catelea, pentru ca emisiunea asta ruleaza de vreo 12-13 ani pe post! O emisiune deloc usoara, dar care vorbeste despre ce se intampla in jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbari: incepem la ora 16:30, in fiecare zi! 🔥 Se anunta schimbari de decor si sunt extrem de curioasa cum va arata noul platou! 🤗🔥❤️ Am emotii la fiecare reintalnire cu echipa si cu telespectatorii! Asadar, un fel de inceput de „an scolar”, azi, de la 16:30, cu emotiile si provocarile necunoscutului, in fiecare zi! Asta-i „directul”! Va imbratisez si va doresc bine in tot ce faceti! Doamne-ajuta!”, a scris Mirela Vaida în mediul online.