Monica Bellucci s-a lăsat fotografiată la finalul anului trecut într-o ipostază pe care mulți au fost cei care au comentat-o. Bruneta de 58 de ani, considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume, a acceptat provocarea de a apărea cu sânii la vedere pe coperta revistei „Madame”.
Superba actriță cunoscută pentru rolurile din „Malena”, „Ireversibil” și „Cât mă iubești” a ales să poarte doar o bluză trasparentă care doar îi umbrea formele provocatoare care s-au păstrat intacte în ciuda trecerii timpului. Încă o dată, frumoasa brunetă a demonstrat faptul că senzualitatea nu ține de vârstă, ci de atitudine.
Trebuie să recunoaștem, pe de altă parte, că și bluza aleasă de cunoscuta actriță nu este una de lepădat. Specialiștii în modă spun că vorbim despre o piesă vestimentară creată de Valentino, al cărei preț ajunge la prețul de 4.500 de euro.
View this post on Instagram
Monica Bellucci a mărturisit în urmă cu ceva timp care este dieta care a ajutat-o să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme.
1. Renunțarea la grăsimi, dulciuri, alcool și zaharuri rapide
2. Consumul a 2 litri de lichide pe zi
3. Mișcare cât mai multă
Ziua 1
Micul-dejun: 1 măr sau 1 kiwi, 1 cană de iaurt slab
Prânz: 200 g de carne de vită fiartă cu o salată de verdețuri și 2 felii de pâine, plus 150 g de căpșuni
Cină: 100 g de salată de legume cu 1 lingură de ulei de măsline, 150 g de orez fiert, 1 bucată de brânză și 1 fruct
Ziua 2
Micul-dejun: 1 ceașcă de cafea, o bucată de pâine cu gem
Prânz: 200 g de dovlecel fiert, omletă din 2 ouă și 2 bucăți de pâine, plus 1 portocală
Cină: 120 g de carne de vită fiartă, salată de legume sau legume proaspete, puțină pâine și 1 fruct
Ziua 3
Micul-dejun: 1 cană de ceai verde cu lămâie (fără zahăr), pâine coaptă cu miere, 1 grepfrut sau 1 portocală
Prânz: 100 g de brânză de vaci slabă, 200 g de cartofi copți, cu puțin ulei de măsline și mărar
Cină: 150 g de spaghetti cu roșii, plus un fruct
Ziua 4
Micul-dejun: 1 cană de iaurt slab, 40 g de brânză, 2 lingurițe de miere
Prânz: 100 g de dovlecel copt, 100 g de carne de vită fiartă, 50 g de orez cu ulei de măsline, 2 felii de pâine de porumb, 150 g de căpșuni
Cină: 200 g de pește fiert, 150 g de salată de fasole, pâine și un fruct
Ziua 5
Micul-dejun: 1 pahar de suc de fructe, pâine coaptă cu gem
Prânz: 200 g de salată de fasole cu puțin ulei de măsline, 100 g de macaroane fierte, 1 portocală
Cină: 200 g de pește fiert, puțină salată de fasole, un fruct