SHOWBIZ

Nadine a fost acceptată la o universitate din Statele Unite ale Americii, după ce a luat BAC-ul la 44 de ani

Nadine a fost acceptată la o universitate din Statele Unite ale Americii după ce a luat BAC-ul la 44 de ani
28 sept. 2021 | 16:13

Nadine a fost acceptată la o universitate din Statele Unite ale Americii, după ce vedeta a luat examenul de bacalaureat la 44 de ani.

Chiar ea a fost cea care a împărtășit vestea în mediul online, oferind mai multe detalii despre ce cursuri va urma în mediul online.

Nadine va studia în cardul unui program de licență în Știința Psihologiei.

„Prin asta mi-am îndeplinit două visuri mari: Visul de a termina liceul și a absolvi examenul de bacalaureat, și cel de al doilea, de a deveni studentă la Psihologie. Două visuri mari, pentru care am muncit vreme de cinci ani.

Unde mai pui că pentru visul cu Bac-ul am făcut 9 ani de liceu… (Nu mai spun povestea cum am făcut eu liceul de două ori). Prima dată 4 ani, deoarece făceam liceul la vârsta naturală de liceu, și 5 ani a doua oară, deoarece legea îi obliga pe cei de la fără frecvență să facă 5 ani de școală.

Am fost nevoită să fac la fără frecvență deoarece cei care au depășit nu știu câți ani de la vârsta liceului (parcă) nu au voie să facă școală la zi – eu aș fi făcut la zi, dar am fost recunoscătoare că pot face măcar la fără frecvență).

Așadar, am fost acceptată la o universitate din America într-un program de licență în Știința Psihologiei (Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science)) – în sistem online”, a scris Nadine pe blogul său.

Nadine are nevoie și de meditații

Nadine a mai dezvăluit că va urma și meditații pentru una dintre materiile pe care le are în programa universitară:

„Pentru algebră mi-am luat un meditator din România, o bună prietenă care a venit pe lumea asta cu har în ale predării. Fac matematica și de două ori pe săptămână, deoarece eu am terminat liceul la uman și am diverse lacune. Aveam de ales între un program de Bachelor of Arts sau Bachelor of Science, in Psihologie. Bachelor of Arts fiind, într-un fel, latura umană, iar Bachelor of Science, latura reală a psihologiei. La Arts nu ai matematică, iar nivelul de studiu al psihologiei este unul mai general, în comparație cu Bachelor of Science, unde se pune accent pe cercetare și aprofundare.

La cum sunt eu în relație cu învățatul, evident că nu puteam alege decât ceva ce mă punea în situația de a sta cât mai mult cu nasul în cărți, dar și de a mă zbate cu matematica/statistica și probabilități”, a mai spus vedeta.