NEWS

Netflix pregătește Tudum. Un eveniment pentru fani cu actorii și producții speciale

Netflix pregătește Tudum. Un eveniment pentru fani cu actorii și producții speciale
26 aug. 2021 | 16:40

Netflix pregătește un eveniment special pentru fanii din întreaga lume. Pe 25 septembrie va avea loc o transmisiune specială pe platformele de Youtube din întreaga lume, unde utilizatorii se vor putea întâlni cu actorii și filmele preferate.

Transmisiune în direct pe Youtube și Facebook

Pe data de 25 septembrie, cele mai cunoscute vedete ale platformei și cei mai de succes creatori de conținut din întreaga lume vor fi la un loc pe scena virtuală pentru o zi captivantă, plină de clipuri și dezvăluiri în exclusivitate. Acesta este primul eveniment TUDUM, iar obiectivul rețelei de video e unul foarte simplu: să distrăm și să omagiem fanii Netflix din toată lumea.

Peste 70 de filme și seriale vor fi incluse în acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai așteptate sezoane din seriale precum Stranger Things, Bridgerton și The Witcher, Fabrica de bani și Cobra Kai, dar și blockbustere de tipul Red Notice, Nu priviți în sus, Operațiunea de recuperare, Așa se întoarce roata, Vechea Gardă și multe altele.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.