NEWS

Nicolae Ciucă, tur de forță prin județul Dolj: „În Oltenia nu am auzit pe nimeni să vorbească despre digitalizare. Este nevoie de o viziune liberală, axată pe investiții”

Nicolae Ciucă tur de forță prin județul Dolj În Oltenia nu am auzit pe nimeni să vorbească despre digitalizare. Este nevoie de o viziune liberală axată pe investiții

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a explicat sâmbătă, 25 mai, la Dăbuleni în judeţul Dolj, că îl ”trec fiorii” când vede tinerii implicaţi în politică. Totuși, liberalul a atras atenția că în zona Olteniei nimeni nu vorbeşte despre digitalizare, în timp ce în alte regiuni, cu administraţii liberale, digitalizarea a fost deja implementată.

Doljean din naștere, fostul premier s-a întors și în satul său natal, cât și în cel al soției.

Nicolae Ciucă: „În Oltenia nu am auzit pe nimeni să vorbească despre digitalizare”

”Uitaţi-vă în sală, bravo, foarte mulţi tineri. Tinerii vor schimbarea, oameni buni, şi când vă spun chestiunea asta, mă trec fiorii. Tinerii vor schimbarea pentru că ei aşteaptă de la noi, ceva  mai bun. Suntem cu ei la masă, suntem cu ei printre noi şi aşteaptă de la noi să le dăm ceva mai bun, să le dăm un viitor, să le dăm o siguranţă, să le dăm predictibilitate.

Nu poţi să faci chestiunea asta, dacă nu există nicio perspectivă de dezvoltare. Nu avem cum, dacă nu există nicio perspectivă de consolidare şi  modernizarea învăţământului, de acces la servicii medicale”, a declarat Nicolae Ciucă, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale în localitatea Dăbuleni din judeţul Dolj.

Ciucă le-a spus celor prezenţi cât de importantă este digitalizarea şi că aceasta deja funcţionează foarte bine în alte regiuni ale României.

”În Oltenia nu am auzit pe nimeni să vorbească despre digitalizare, fraţilor. Nu vă supăraţi pe mine, nimeni nu vorbeşte despre digitalizare. În celelalte regiuni, unde avem administraţiile liberale, absolut totul este digital, omul nu mai pleacă de acasă să se ducă să fie slugarnic la uşa funcţionarului public sau la uşa primarului. Totul se face digital. Aici de ce nu se vorbeşte despre chestiunile astea? Unde rămânem? Ne rupem de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea ţării. Nu asta trebuie să se întâmple în Oltenia”, a declarat Nicolae Ciucă.

Liderul PNL s-a întors în comuna natală

Tot astăzi, liderul PNL Nicolae Ciucă s-a întors acasă, în Plenița, comuna sa de baștină din județul Dolj, dar și în Valea Stanciului, locul s-a născut soția sa.

„Am revenit cu emoție, astăzi, la Valea Stanciului, chiar de la mine de acasă, din Plenița. Valea Stanciului e și locul unde s-a născut soția mea și m-am bucurat să fiu astăzi printre acești oameni calzi și primitori.

Îmi amintesc cum arăta comuna în 1988 și cred că se poate face mai mult pentru locuitorii de aici. Este nevoie de o viziune liberală, axată pe investiții și pe dezvoltare locală. Pe care doamna Elena Vîrdol o poate aduce. Doar așa Valea Stanciului va arăta mai bine și locuitorii vor avea un trai mai bun, aici, la ei acasă. #ConstruimInRomania”, a transmis Nicolae Ciucă pe Facebook.

Ciucă: Am depăşit vremea promisiunilor

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că ”vremea promisiunilor” a trecut. ”Oamenii vor să vadă rezultate, iar în multe localităţi acestea nu s-au întâmplat. Ca liberali, ştim că suntem în funcţii publice pentru a fi în serviciul oamenilor şi a le face viaţa mai bună”, arată el.

”Revin cu plăcere în Sadova, unde sunt unii dintre cei mai harnici şi gospodari oameni pe care îi cunosc. Cum am văzut şi în comunele prin care am trecut în drumul spre Sadova, în zonă există resurse, conexiunile de transport sunt bune, însă este nevoie de mai multă implicare din partea conducerii CJ”, a arătat Nicolae Ciucă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El a reiterat că în judeţele cu administraţie liberală se vede diferenţa.

”Am depăşit vremea promisiunilor. Oamenii vor să vadă rezultate, iar în multe localităţi acestea nu s-au întâmplat. Ca liberali, ştim că suntem în funcţii publice pentru a fi în serviciul oamenilor şi a le face viaţa mai bună. Asta se vede în judeţe cu administraţie liberală şi, după 9 iunie, trebuie să se vadă şi în Dolj”, a adăugat liderul PNL.

Parteneri
Ce amenzi riscă românii care fac grătar pe stradă
Ce amenzi riscă românii care fac grătar pe stradă
Locul din România care i-a fascinat pe toți turiștii. Este unic la noi în țară: “Nu am văzut niciodată așa ceva”
Locul din România care i-a fascinat pe toți turiștii. Este unic la noi în țară:...
Premierul Netanyahu şi-a dizolvat cabinetul de război
Premierul Netanyahu şi-a dizolvat cabinetul de război
Podul din România considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume. Inginerul a stat sub el pentru a garanta că întreaga construcție e sigură
Podul din România considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume. Inginerul a...
⚽IMAGINI BOMBĂ cu iubitele jucătorilor de la Națională! Cu cine se iubesc Dennis Man, Drăgușin sau Andrei Burcă. Nu s-au uitat la oricine. Una e avocată, alta e arhitectă ❤️💛💙
⚽IMAGINI BOMBĂ cu iubitele jucătorilor de la Națională! Cu cine se iubesc Dennis Man, Drăgușin...
Premoniţie incredibilă! El e omul de fotbal care a ghicit, în urmă cu 17 zile, scorul corect, România – Ucraina 3-0 în direct! Video
Premoniţie incredibilă! El e omul de fotbal care a ghicit, în urmă cu 17 zile,...
Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi se ia la
Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi se ia la "trântă" cu...
Povestea româncei care a luat un „maldăr de fier vechi plin cu pânze de păianjen
Povestea româncei care a luat un „maldăr de fier vechi plin cu pânze de păianjen"...
Cum arată Mircea Solcanu la mai bine de 10 ani de când s-a retras din televiziune
Cum arată Mircea Solcanu la mai bine de 10 ani de când s-a retras din...
Românii își IAU BANII ÎNAPOI. Noua regulă din 2024. Plata e imediată
Românii își IAU BANII ÎNAPOI. Noua regulă din 2024. Plata e imediată
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde se află adăpostul preşedintelui rus
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde...
Dezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor români: unu din zece colete livrate zilnic vine de pe aceste platforme. Suma medie pe o comandă este de 20-30 de euro, vânzările pot ajunge la 600 mil. euro într-un an
Dezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor...
Atenţie ce faceţi în timpul programului, companiile urmăresc fiecare mişcare: O mare bancă a concediat pe bandă pentru că angajaţii simulau că scriau la tastatură când lucrau hibrid
Atenţie ce faceţi în timpul programului, companiile urmăresc fiecare mişcare: O mare bancă a concediat...
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine!...
Moment crucial! S-a confirmat marea schimbare pentru angajații din România
Moment crucial! S-a confirmat marea schimbare pentru angajații din România
Simona Halep, în cea mai DECOLTATĂ rochie purtată vreodată. Ținuta care a lăsat la vedere mai mult decât de obicei
Simona Halep, în cea mai DECOLTATĂ rochie purtată vreodată. Ținuta care a lăsat la vedere...