NEWS

O femeie a murit atacată de câini după ce a ieșit la alergat în jurul Lacului Morii

O femeie a murit atacată de câini după ce a ieșit la alergat în jurul Lacului Morii

O femeie a murit atacată de câini după ce a ieșit la alergat în jurul Lacului Morii. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au primit un apel, prin 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost mușcată de câini. Aceștia au fost însoțiți de un echipaj medical, care au și constatat decesul.

O femeie care a ieșit la alergat în jurul Lacului Morii din Sectorul 6 a murit după ce a fost atacată de o haită de câini. Conform poliției, este vorba de aceeași femeie care a scăpat cu greu cu viață, în aprilie 2022, după ce a fost atacată tot de câini, în aceeași zonă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul persoanei decedate va fi transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Femeia ucisă astăzi a mai fost victima unui incident similar, în aprilie 2022. Atunci a fost salvată de doi biciclişti, care treceau în acel moment prin zonă. Femeia a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență. Potrivit autorităţilor, câinii au ieșit din curţile oamenilor, însă pentru că proprietarii nu aveau acte pentru ei, au fost luați de cei de la primărie.

De-a lungul timpului, Poliția Locală Sector 6 a sesizat ASPA ori de cate ori a întâlnit pe raza sectorului câini fără stăpân. Astfel, în 2019, avem înregistrate 93 de sesizări, în 2020, 109, 2021, 59, iar în primele trei luni ale acestui an șapte solicitări de intervenție.