SHOWBIZ

Obiectul nelipsit din rucsacul Lidei Buble la „Asia Express”: „Le vânez pe internet”

Obiectul nelipsit din rucsacul Lidei Buble la Asia Express Le vânez pe internet

 

Lidia Buble și-a luat inima-n dinți și a pornit în experiența „Asia Express” alături de una dintre surorile sale. Se pare însă că Estera Buble nu a fost singura care i-a stat alături cântăreței. Lidia Buble nu a putut pleca de acasă fără un obiect drag.

Experiența celui mai dur reality-show a început cu provocări încă din momentul în care vedetele și-au pregătit bagajele pentru cursa vieții lor. Dat fiind că toți au încercat să anticipeze lucrurile de care nu s-ar putea lipsi pe Drumul Împăraților. Lidia Buble, ce concurează în sezonul 4 Asia Express alături de sora sa, Estera Buble, a inclus pe lângă haine și accesorii și un obiect drag, de care nu a putut nicidecum să se despartă: o păpușă Barbie. 

          Păpușa Bucuria, așa cum a denumit-o cântăreața, face parte din colecția impresionantă de păpuși Barbie pe care Lidia Buble o are acasă:

Sunt înnebunită după ele! Le vânez pe internet, le caut, le colecționez. Cea pe care am luat-o cu mine în Asia este un model unicat, pentru că nu are păr”, a mărturisit vedeta.

„Bucuria” a fost elementul indispensabil din rucsacul Lidiei pe tot parcusul experienței sale de pe Drumul Împăraților. Mai mult, Lidia mărturisind că a și dormit cu păpușa în fiecare noapte.

          Din 18 septembrie, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cum au făcut față Lidia și Estera Buble celui mai dur reality-show. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, surorile au fost nevoite, ca și ceilalți concurenți, să treacă prin cele mai dure condiții.

Cine sunt concurenții noului sezon „Asia Express”

9 perechi dornice de aventură și adrenalină au plecat în cel de-al patrulea sezon al celui mai dur reality-show.

  •  Lidia Buble și sora ei, Estera,
  • Connect-R și Shift,
  • Mihai și Elwira Petre,
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco,
  • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza,
  • Alexandra Ungureanu alături de mama ei,
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu,
  • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
  • Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital

Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, prima săptămână de difuzare va avea 5 ediții consecutive. Marea premieră a sezonului 4 Asia Express poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00. Dar și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30.