PAPARAZZI EXCLUSIV | Denise Rifai, ușor dezordonată „estetico facial” la ieșirea din benzinărie

spot_img

Denise Rifai, vedetă Kanal D, este una dintre persoanele publice care ne-a obișnuit cu un look la dungă, perfect construit, puternic asemenea show-ului pe care-l prezintă la televiziunea mai devreme menționată. Atunci când ni se arată altfel, aproape imposibil de recunoscut, avem a recunoaște că experimentăm un minor scurt circuit vizual.

O situație de această natură s-a întâmplat zilele trecute când paparazzi mediaflux.ro au fotografiat-o pe Denise Rifai în momentul în care se afla într-una dintre benzinăriile din Capitală.

PAPARAZZI EXCLUSIV | Denise Rifai, ușor dezordonată „estetico facial” la ieșirea din benzinărie

Rapid i-a fost reperată mașina, un bolid de câteva zeci de mii de euro bune, demnă de statutul pe care-l are diva care-i este proprietar. Bolidul perfect cosmetizat de angajații benzinăriei, doi la număr și extrem de hotărâți, își aștepta cuminte aparținătorul să achite combustibilul achiziționat. Șocul s-a produs în momentul în care s-a „arătat” aparținătorul, diva Kanal D a cărei imagine ușor dezordonată „estetico facial” aproape că ne-a făcut să o trecem cu vederea.

Departe de imaginea aceea cu care ne-a obișnuit, Denise Rifai iese din benzinărie cu o mimă nu tocmai fericită, purtând agale aspectul unui om extrem de obosit.

Cu siguranță, la fel ca orice român plătitor de taxe, și vedeta Kanal D se confruntă cu „fantomele” ei existențiale pe care le poartă în gând și transcrie pe față în timpul liber. Altfel, avem a recunoaște că prestația din emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” generează subiecte de discuție multă vreme după fiecare ediție în parte.

Revenind la momentul din benzinărie, după ce a parcurs drumul de la casa de marcat la pompa de benzină , acolo unde-i era oprită mașina, timp în care a avut timp să realizeze și un schimb de grimase la fel de nemulțumite cu angajatul stației peco, bruneta s-a urcat în mașină și a pornit către următoarea destinație, despre care sperăm să-i fi dat mai mult vibe pozitiv.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.