NEWS

PMP, participare la Congresul PPE de la Rotterdam: PMP dorește să își consolideze profilul de partid european

PMP participare la Congresul PPE de la Rotterdam PMP dorește să își consolideze profilul de partid european
sursa: Facebook PMP

Partidul Mișcarea Populară a anunțat recent participare la Congresul PPE, al partidului Partidul Popular European, de la Rotterdam. Prin această decizie, PMP dorește să își consolideze profilul de partid european, se arată într-o informare.

PMP, participare la Congresul PPE de la Rotterdam: PMP dorește să își consolideze profilul de partid european

„🤝În vremuri de criză, Partidul Popular European EPP – European People’s Party are un mesaj puternic, de unitate și solidaritate în condamnarea agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei, iar #PMP susține cu fermitate acest mesaj.

➡️ Prin participarea la #CongresulPPE de la Rotterdam, PMP dorește să își consolideze profilul de partid european și își reafirmă angajamentul pentru valorile care definesc Uniunea Europeană, pentru #democrație, #libertate de exprimare și #solidaritate cu cei aflați în dificultate.

🔵𝐃𝐞𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐏𝐌𝐏 𝐬-𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐭 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢, 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐳𝐢 𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐠𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐏𝐄, 𝐜𝐮 𝐝𝐨𝐚𝐦𝐧𝐚 𝐑𝐨𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐌𝐞𝐭𝐬𝐨𝐥𝐚, 𝐏𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧.

👉Discuțiile cordiale au vizat teme precum importanța identității creștine a continentului european, susținerea familiei, inclusiv a familiei monoparentale, dar şi oportunitățile deschise în secolul XXI de revoluția digitală pe care economia românească le poate exploata și mai bine”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a PMP.

Din delegația PMP la Congresul PPE de la Rotterdam fac parte Eugen Tomac președintele PMP, Ionut Simionca, secretar general, Petru Movila, președinte executiv, Mihail Neamtu, prim-vicepreședinte, Sebastian Moise, prim-vicepreședinte, Cătălina Bozianu, secretar general adjunct, Razvan Nicolae SEBE, secretar general adjunct și Stefan Florescu, vicepreședinte, se mai arată în comunicat.

Președintele PMP Iași, anunț privind PNRR

Petru Movilă, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a transmis luni, 30 mai 2022, faptul că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienta, dar şi fondurile europene trebuie să fie prioritate zero în strategia guvernamentală.

„Sunt foarte multe idei şi poveşti în spaţiul public lansate de membrii Guvernului sau alţi politicieni despre această necesitate.

Din punctul meu de vedere, lucrurile trebuie să fie clare şi prezentate publicului de 3-4 politicieni. Toate ministerele, autorităţile naţionale, care sunt implicate în absorbţia fondurilor europene şi implementarea de proiecte finanţate prin aceste fonduri, trebuie să aibă unităţi de management sau implementare pentru aceste fonduri.
Avem deja exemple de bună practică în această sens. Din aceste structuri trebuie să facă parte experţi, specialişti în fonduri şi proiecte europene. Pot avea o coordonare direct la ministru sau un secretar de stat.

O altă variantă este ca să existe un singur minister sau autoritate care să administreze toată această activitate privind fondurile europene. Nu e eficient să angajăm sute de oameni la un minister, să facem structuri separate la toate celelalte.

De modul cum va fi organizată această activitate şi de calitatea specialiştilor implicaţi, va depinde în totalitate rezultatul atragerii acestor bani şi realizarea proiectelor pentru comunităţi, şcoli, spitale, mediul de afaceri şi în alte domenii”, a transmis Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi.

[email protected] Toma Enescu are o pasiune pentru presă, poezie și politică. Îi place să fie informat și este mereu la curent cu ce se întâmplă în spațiul ... vezi toate articolele
Parteneri
Alertă din cauza virusului mortal Nipah. Nu există vaccin care să prevină infecția și niciun tratament care să o vindece
Alertă din cauza virusului mortal Nipah. Nu există vaccin care să prevină infecția și niciun...
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii...
Europa ar putea recurge la armata obligatorie pe fondul creşterii ameninţării unui război cu Rusia
Europa ar putea recurge la armata obligatorie pe fondul creşterii ameninţării unui război cu Rusia
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață,...
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi...
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft. Bănci, posturi TV, companii aeriene cad unele după altele şi au operaţiunile blocate. Cine este responsabil
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft....
Cine este femeia din Râmnicu Vâlcea care a reuşit să transforme un magazin deschis în anii '90 într-un imperiu cu 120 de magazine, fabrici şi afaceri de sute de milioane de lei
Cine este femeia din Râmnicu Vâlcea care a reuşit să transforme un magazin deschis în...
Zodiile protejate de o aură divină în august 2024. Li se schimbă total viața!
Zodiile protejate de o aură divină în august 2024. Li se schimbă total viața!
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Joe Biden se retrage din cursa pentru Casa Albă / Reacţia lui Trump / Biden o susţine pe Kamala Harris drept candidat al democraţilor pentru prezidenţiale / Cine îi solicită lui Biden demisia din funcţia de preşedinte
Joe Biden se retrage din cursa pentru Casa Albă / Reacţia lui Trump / Biden...
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea sute de mii de lei investiţi au făcut spectacol pe bursă
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea...
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig puţin”
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig...
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu Ianis Hagi. Fanii au reacționat imediat. ”Atât de puri”
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu...