LIFESTYLE

Povestea de viață a actriței Audrey Hepburn. A fost una dintre cele mai mari și de succes vedete ale Hollywood-ului

Povestea de viață a actriței Audrey Hepburn. A fost una dintre cele mai mari și de succes vedete ale Hollywood-ului
www.dp9a3tyzxd5qs.cloudfront.net

Povestea de viață a actriței Audrey Hepburn este absolut parcă desprinsă dintr-un film. Bineînțeles așa cum e întâmplă în majoritatea cazurilor, dacă vorbim despre oamenii de succes. Au reușit să răzbată în ciuda multor greutăți pe care le-au avut.

Fiecare dintre noi ar trebui să învățăm câteva ceva din fiecare poveste. Oricât de mult viața ne-ar pune la pământ, cum se zice din popor, e necesar să găsim puterea să ne ridicăm, să ne ambiționăm, așa cum au făcut marile nume din lume.

Revenind la Audrey Hepburn, a fost o adevărată femeie, una dintre cele mai mari și de succes de la Hollywood. Era frumoasă, provocatoare, multe femei și-au dorit să o aibă drept sursă de inspirație. Cu toate acestea, a trecut prin destule scandaluri, controverse mari etc.

Povestea de viață a actriței Audrey Hepburn

S-a născut pe data de 4 mai 1929, la Elsene, o municipalitate a Bruxelles-ului. A fost fiica baronesei Ella van Heemstra, o aristocrată olandeză, și a lui Joseph Victor Anthony Ruston, un bancher bogat, originar din Boemia. Ulterior, și-a luat numele de Hepburn. S-a întâmplat asta după ce a analizat mai bine arborele genealogic și a ajuns la concluzia că este descendentul lui James Hepburn, al treilea soț al Reginei Maria a Scoției.

Pe când era adolescentă, a fost agent al Dutch Resistant. Din nefericire, părinții ei nu prea erau de acord cu asta. Așadar, s-au alăturat Uniunii Britanice a Fasciștilor. Mulți ar spune că nu a avut loc niciun scandal. Se apreciază faptul că a reușit singură, pe propriile puteri. Cu toate acestea, din cauza faptului că părinții au fost pro fasciști, nu dădea bine deloc pentru imaginea ei.

Astfel, o vreme a ținut ascuns de presă această informație. S-a oferit chiar și voluntar ca asistentă pe când avea doar 16 ani, în timpul celui de-al doilea război mondial. Era o femeie extraordinară, care punea suflet și îi păsa de umanitate. S-a oferit voluntar, odată ajunsă la bătrânețe, să lucreze UNICEF.

A avut o aventură cu William Holden

Relația a început în timpul filmărilor pentru Sabrina. William Holden, actorul alături de care juca în film, era un bărbat căsătorit la acea vreme. Nu prea a ținut cont de asta pentru că se plăceau foarte mult reciproc. Soția lui William nu a întârziat cu presupunerile, ci a simțit numaidecât. A văzut-o ca pe o amenințare pe Audrey, datorită frumuseții pe care o emana. Soția i-ar fi dat un ultimatum și i-a cerut soțului să nu se mai vadă cu ea.

Nu a durat prea mult însă. Audrey își dorea foarte mult copii, iar la el nu era posibil, întrucât își făcuse vasectomie. Ea nu s-a simțit deloc bine când a aflat asta, ba chiar a suferit. A pus imediat punct relației și s-a împăcat cu Mel Ferrer. Anunțul logodnei lor a fost făcut la casa lui Holden, potrivit Life. A dorit să dea la o parte zvonurile despre aventura lor.

Ar fi avut o relație și cu JFK pe vremea când el era senator. Când a fost împușcat, s-a spus că actrița a cerut tuturor să se roage pentru el, a ieșit în afara scenei și a plâns.

Vocea ei a fost dublată într-un film și asta a făcut-o să sufere iar destul de mult. I s-ar fi promis că filmul îi va folosi vocea, dar nu a fost așa. A părăsit imediat platoul în acea zi. Apoi, s-a întors a doua zi și și-a cerut scuze pentru comportamentul ei.

Soții s-au înșelat reciproc

Se spunea că infidelitatea venea din ambele părți. Ea l-ar fi înșelat cu colegul de platou, Albert Finney. Au divorțat după 14 ani de căsătorie. Din a doua căsătorie, a avut un fiu pe nume Luca Dotti. Cu toate acestea, fericirea nu a durat mult. Andrea Dotti era un afemeiat și voia să aibă cât mai multe fete tinere. Audrey nu a fost nici ea mai prejos. A avut o aventură cu Ben Gazzara, alt actor. Căsnicia lor s-a încheiat după 13 ani.

A vrut să se căsătorească cu un om de afaceri, James Hanson. Au anulat nunta cu puțin timp înainte. Rochia ei de mireasă a fost scoasă la licitație. Nu au mai făcut pasul acesta pentru că amândoi erau prea ocupați.

Cu toate acestea, va rămâne un nume mare în lume, o femeie elegantă, frumoasă, amabilă. A murit pe data de 20 ianuarie 1993, în Elveția.

Cristiana Cernega este jurnalist și adoră ceea ce face. Ambițioasă din fire, a reușit mereu ce și-a propus. Este absolventă a Facultății de Geografie, specializarea Geografia Turismului, din cadrul ... vezi toate articolele
Parteneri
Toți șoferii trebuie să știe! Cine plătește amenda de viteză în situația în care mașina este împrumutată
Toți șoferii trebuie să știe! Cine plătește amenda de viteză în situația în care mașina...
Scurgere de informaţii. Germania investighează o înregistrare în care oficiali germani discută despre o posibilă livrare de rachete Taurus către Ucraina
Scurgere de informaţii. Germania investighează o înregistrare în care oficiali germani discută despre o posibilă...
Obiceiul care s-ar putea să vă schimbe bugetul lunar: Cum puteţi să primiţi bani pe ce aruncaţi la gunoi în fiecare zi.
Obiceiul care s-ar putea să vă schimbe bugetul lunar: Cum puteţi să primiţi bani pe...
Chiar dacă în ultimul timp a anunţat concedieri masive, Google a şocat industria oferind unui angajat o mărire salarială de 300%. Ce a făcut acesta pentru a obţine această recompensă
Chiar dacă în ultimul timp a anunţat concedieri masive, Google a şocat industria oferind unui...
Bomba MOMENTULUI! Halep, PRINSĂ cu un tenismen celebru. El are IUBITĂ super cunoscută la noi
Bomba MOMENTULUI! Halep, PRINSĂ cu un tenismen celebru. El are IUBITĂ super cunoscută la noi
OANA ROMAN a luat decizia! Se întâmplă la scurt timp DUPĂ DECESUL Mioarei Roman
OANA ROMAN a luat decizia! Se întâmplă la scurt timp DUPĂ DECESUL Mioarei Roman
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru...
Un cutremur major ar fi un dezastru. La ce capitole stă România cel mai rău
Un cutremur major ar fi un dezastru. La ce capitole stă România cel mai rău
Războiul din Ucraina, ziua 739. Rusia susţine că a distrus 38 de drone deasupra Crimeei. Circulaţia pe podul Kerci, oprită temporar
Războiul din Ucraina, ziua 739. Rusia susţine că a distrus 38 de drone deasupra Crimeei....
Ce rată vei plăti dacă iei mâine un credit ipotecar de 60.000 de euro pe 30 de ani. Cum arată în realitate dobânzile la credite
Ce rată vei plăti dacă iei mâine un credit ipotecar de 60.000 de euro pe...
Wizz Air introduce noi zboruri din România. Vezi unde poţi zbura cu mai puţin de 80 de lei
Wizz Air introduce noi zboruri din România. Vezi unde poţi zbura cu mai puţin de...
Se vinde un cazinou din România. La ce preț e evaluat
Se vinde un cazinou din România. La ce preț e evaluat
Care sunt cele două orașe din România în care străzile nu au nume? Pe unul îl știe toată țara!
Care sunt cele două orașe din România în care străzile nu au nume? Pe unul...
Alertă pentru românii care cumpără carne de miel de Paște!
Alertă pentru românii care cumpără carne de miel de Paște!
INCREDIBIL cum arăta Maria Băsescu în tinerețe! Era de o frumusețe rară, întorcea toate privirile
INCREDIBIL cum arăta Maria Băsescu în tinerețe! Era de o frumusețe rară, întorcea toate privirile