NEWS

Prăjituri cu canabis la o petrecere în Râmnicu Vâlcea. Oamenii au ajuns la spital

Prăjituri cu canabis la o petrecere în Râmnicu Vâlcea. Oamenii au ajuns la spital

Prăjituri cu canabis la o petrecere în Râmnicu Vâlcea. Oamenii au ajuns la spital. 16 persoane care au chefuit în restaurantul unui cunoscut hotel din Râmnicu Vâlcea și au ajuns la spital după ce au consumat prăjituri cu canabis aduse din Olanda.

„În această seară, paramedicii SMURD au fost solicitaţi să intervină în Râmnicu Vâlcea, în zona centrală, la o locaţie cu profil de alimentaţie publică, pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane care acuzau stare de rău. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi SAJ cu personalul aferent, constatând că cele sesizate la 112 se confirmă, persoanele în cauză acuzând cefalee, stări de vomă şi dureri abdominale. Până în momentul de faţă au ajuns la UPU Vâlcea în total 14 persoane, dintre care şase transportate de SAJ, două transportate la spital de SMURD şi alte şase persoane s-au prezentat singure la unitatea medicală”, a spus reprezentantul ISU Vâlcea.

La petrecere participau aproximativ 70 de persoane şi unele dintre acestea au acuzat stări de rău. Petrecăreții au acuzat cefalee, stări de vomă și dureri abdominale. În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciilor de urgență.

Prăjiturile ar fi fost comandate la o altă cofetărie decât cea a hotelului

Opt persoane au fost transportate la spital de ambulanțe, iar alte opt s-au dus singure. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale.

Directorul hotelului unde este amplasat restaurantul cu pricina a declarat, la Știrile Pro TV, că absolut toate produsele alimentare consumate erau conforme, că prăjiturile aveau certificat de conformitate și că nu știe absolut nimic de existența acestor preparate cu droguri în ele.

Se pare că organizatorul petrecerii a contractat o cofetărie care a livrat prăjiturile respective. Directorul hotelului susține că toate alimentele și băuturile servite în cadrul evenimentului de au fost conforme și s-au păstrat probe pentru a fi verificate.