BUSINESS

Premieră în România: primul sistem de bilete NFT la festivalul Saga! Care sunt avantajele acestor tichete

Premieră în România primul sistem de bilete NFT la festivalul Saga Care sunt avantajele acestor tichete
08 iun. 2023 | 08:00

Saga introduce primul sistem de bilete NFT pentru un festival din România. Prin achiziționarea unui NFT, nu numai că vă asigurați intrarea la festival, ci și deveniți parte dintr-un nou mod revoluționar de a experimenta evenimentele live, spun organizatorii.

NFT-urile sunt sigure, transparente și ușor de utilizat. În plus, vin cu o serie de beneficii suplimentare. 

Tichetul NFT oferă și un nivel suplimentar de securitate, deoarece fiecare bilet NFT este unic și stocat în siguranță pe blockchain. În al doilea rând, este convenabil – biletele nu sunt imprimate și publicul nu trebuie să aștepte la coadă pentru a le ridica.

Premieră în România: primul sistem de bilete NFT la festivalul Saga. Va fi și o vânatoare de comori!

Pentru a utiliza sistemul de bilete NFT, este nevoie este un portofel xPortal .  În ziua festivalului, trebuie scanat codul QR de la intrare cu portofelul tău.

Zona NFT este o zonă specială din cadrul festivalului la care vor avea acces doar deținătorii NFT, care vor avea parte de activările de brand prin proiecte NFT alese manual pentru a participa la concerte speciale și alte lucruri distractive.

Publicul e invitat să se alăture vânătorii de comori și să urmărească indiciile prin diferite zone ale festivalului. Cine reușește să finalizeze întreaga vânătoare de comori, va câștiga un airdrop special.

Este o oportunitate unică de a explora festivalul și de a descoperi locuri ascunse, câștigând recompense uimitoare.

Ce înseamnă NFT și de unde pot fi achiziționate

NFT înseamnă Non-Fungible Token, care este un activ digital unic care este verificat într-o rețea blockchain. În cazul festivalului SAGA NFT, acestea sunt obiecte de colecție digitale care servesc drept bilete de intrare la festival, precum și oferind avantaje suplimentare și acces la zone exclusive.
Veți putea achiziționa un NFT prin xoxno.com în perioada de vânzare desemnată. Asigurați-vă că vă creați un portofel în prealabil și aveți pregătite fondurile necesare pentru a face achiziția.
Există 10.000 de NFT în colecția principală, dintre care aproximativ 100 vor fi rezervate pentru cadouri și concursuri. Vânzarea va începe pe 8 iunie, la ora 19:00, ora României, iar prețul este de 120 de euro.
Fiecare SAGA NFT oferă un bilet de 3 zile la festival.
Există și o bandă de intrare rapidă dedicată doar pentru deținătorii noștri de NFT.

Ce se găsește în zona NFT de la festival

• Bar dedicat
• Punct de reîncărcare dedicat
• Activități de jocuri
• Zona de rețea
• Activari proiecte NFT
• Acte muzicale

Reduceri de preț și produse exclusive

Deținătorii  NFT se vor bucura de reduceri la edițiile și evenimentele viitoare (10% sau 15% dacă termini Vânătoarea de Comori la festival). 

De asemenea, deținătorii NFT vor avea acces exclusiv la colecții de produse în ediție limitată realizate în colaborare cu mărci de modă binecunoscute.