NEWS

Prima localitate de lângă București cu restricții de circulație din cauza valului patru al pandemiei. În Chiajna rata de incidență a depășit 2

Prima localitate de lângă București cu restricții de circulație din cauza valului patru al pandemiei. În Chiajna rata de incidență a depășit 2
politia restrictii covid control

Conform reglementărilor în vigoare, în ceea ce privește prevenirea pandemiei de Coronavirus, restricțiile cauzate de rata de incidență intră în vigoare automat în ziua următoare. În aceste condiții, prefectura Ilfov a impus noi măsuri de restricții pentru următoarele 14 zile.

Rata de incidență în Chiajna este de 2,12

Având în vedere faptul că, la data prezentei, la nivelul comunei Chiajna s-a înregistrat o valoare a ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile de 2,12/1000 locuitori, în urma propunerii Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, astăzi, 03 septembrie 2021, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 150 din 03.09.2021 privind măsurile dispuse pentru localitatea Chiajna.

Restricții în Chiajna: masca de protecție devine obligatorie

Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor SARSCoV-2 sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau alte tipuri de întruniri în spații deschise.

În spațiile publice, precum piețe, târguri, bâlciuri, stațiile pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție.

Photo 176765435 © Cateyeperspective | Dreamstime.com