SHOWBIZ

Prințul Albert de Monaco lămurește divorțul de Charlene

Prințul Albert de Monaco lămurește divorțul de Charlene
17 sept. 2021 | 18:23

Prințul Albert de Monaco lămurește divorțul de Charlene, despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă în presa din întreaga lume.

Prințul Albert de Monaco a oferit revistei People un interviu în care a precizat că soția sa, Charlene de Monaco, nu a plecat în exil, negând astfel că în relația lor de cuplu ar exista probleme.

”Nu a plecat din Monaco în grabă sau pentru că era supărată pe mine ori pe altcineva”, a spus prințul Albert de Monaco.

El a explicat și de ce Prințesa Charlene se află în Africa de Sud de mai bine de șase luni.

Charlene se află în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Ea are o infecție ORL și nu a putut călători spre casă, în Principat.

”Ar fi trebuit să fie o ședere de maxim o săptămână, zece zile și deoarece a avut această infecție, au apărut toate acele complicații medicale”, a completat Albert.

Presa speculează, însă, că Charlene și-a prelungit șederea în Africa pentru a nu da ochii cu soțul său care se află în mijlocului unui scandal. Acesta este acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu Charlene.

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele