Prințul Paul al României rămâne în arest, în Franța, până la mijlocul lunii septembrie. Incredibil cum a fost prins de fapt

spot_img

Recent s-a aflat că Prințul Paul al României va rămâne în arest, în Franța, până la mijlocul lunii septembrie. Decizia a fost luată, joi, de magistrații francezi, după ce acesta a fost prins într-o cafenea din Paris.

Maxime Doliveux, purtator de cuvânt al Procurorului General din Paris, a declarat pentru Știrile Pro TV că examinarea mandatului european de arestare a Prințului Paul a fost amânată la data de 14 septembrie 2022.

Cum a fost prins Prințul Paul

Prințul Paul de România a fost capturat pe stradă, în timp ce plasa o comandă la o cafenea. El a fost depistat în Arondismentul 9 din Paris, unde, de cel puțin o lună, frecventa o zonă de cafenele.

De fiecare dată când venea la cafenea, era singur și purta o mască de protecție pe drum. Sursele oficiale din poliție mai spun că, atunci când era în cafenea, petrecea foarte mult timp pe telefon și, cel mai probabil, discuta pe rețelele de mesagerie.

Pe de altă parte, el nu a opus rezistență la venirea agenților și a fost cooperant, prezentând un pașaport britanic.

Comportamentul l-a dat de gol pe printul Paul, după ce acesta a mers la cafenea timp de o lună cu masca pe fata deși măsura de protecție anti-Covid nu mai este obligatorie în Franța.

O persoană ar fi sunat la poliție și ar fi spus că i se pare suspect comportamentul clientului din cafenea, potrivit unor surse din ancheta.

Prințul Paul de România a fost dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din țară înainte de a fi condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, înainte de a fi prins la Paris.

Prinţul Paul al României, dat în urmărire internațională, a fost prins la Paris

Prinţul Paul al României a fost prins la Paris, la un an şi şase luni după ce a fost condamnat definitiv la închisoare.

În dosar, Curtea de Apel Braşov i-a condamnat la pedepese cu executare pe Paul Lambrino (trei ani şi patru luni pentru cumpărate de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice), pe omul de afaceri Remus Truică (şapte ani), şi pe cetăţenii israelieni Benjamin Steinmetz (cinci ani) şi Tal Silberstein (cinci ani).

Prinţul Paul a fugit din România imediat după ce a fost condamnat definitiv la închisoare, iar primele informaţii arătau că s-ar fi aflat în Portugalia.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.