SHOWBIZ

Răsturnare de situație la al doilea concert Coldplay din București. Cum a reacționat publicul când Babasha a ajuns pe scenă | VIDEO

Răsturnare de situație la al doilea concert Coldplay din București. Cum a reacționat publicul când Babasha a ajuns pe scenă | VIDEO
sursa foto: Mediaflux

Joi seară, trupa Coldplay a avut un al doilea concert în București, avându-l ca invitat special tot pe artistul cântăreț de manele Babasha. Totuși, situația a fost alta și oamenii au acordat un huiduit organizat, ca apoi să aplaude îndelung finalul evenimentului, spre deosebire de răscoala de miercuri.

Chris Martin a recunoscut că a fost șocat de faptul că a fost huiduit ieri, așa că acum a cerut întregului stadion să huiduie și mai tare. Finalul concertului a coincis cu ploaia teribilă care s-a abătut asupra Capitalei.

Inedit este faptul că la un moment dat Chris Martin a cântat la chitară și a venit și Babasha cu melodia sa și au cântat o altă verisune mai pop a manelei, moment în care artistul român nu a mai fost huiduit aproape deloc.

Vocalistul și pianistul Coldplay a reușit să schimbe total atmosfera ostilă de miercuri, mai puțini oameni au huiduit și mai mulți au aplaudat.

„România va fi din ce în ce mai bine și mai bine”, a transmis Chris Martin românilor.

 

Mediaflux a contactat miercuri echipa de management a artistului Babasha, care a șocat prin prezența sa pe scenă publicul prezent miercuri seară la concertul Coldplay. 

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, l-a invitat, la primul concert al trupei de la Bucureşti, pe Babasha, „un artist foarte nou”, după cum a spus pe scenă, dar maneaua „Păi Naa” a stârnit huiduieli. Comentariile pe reţelele de socializare au fost diverse, cele mai multe însă au criticat momentul.

Joi, Mediaflux a intrat în posesia unor informații exclusive privind seara de joi.

„Babasha nu a dormit nici o clipă, este foarte obosit și bulversat de tot ce s-a întâmplat în timpul concertului dar și după, de comentariile din presă și Social Media. Este în program să cânte și în această seară acompaniat la pian de Chris Martin dar, ca la orice artist, doar o stare bună poate da o performanță la nivelul cerut de un asemenea eveniment.

Noi încă așteptăm și sperăm să își revină și să poată urca pe scena Arenei. Mai sunt doar câteva ore. Dacă va putea să cânte, suntem convinși că Chris va ține un discurs complex în ceea ce privește minoritățile și barierele existente în România, pentru că, de fapt, chiar el l-a ales pe Babasha pentru concert, i-a placut foarte mult de el și de cum cântă”, a explicat echipa lui Babasha, un artist de doar 22 de ani devenit vedetă internațională peste noapte.

Adevărul despre cum Babasha a ajuns să cânte cu trupa Coldplay

De asemenea, Mediaflux a aflat cum a ajuns artistul român să cânte pe scenă alături de Coldplay, conform echipei de management a manelistului.

„Chris Martin a căutat în topurile din România un artist care să îi placă, i-a plăcut Babasha foarte mult și a luat contactul lui de pe canalul de youtube.

Pur și simplu ne-am trezit cu un telefon de la managerul Coldplay, nu ne-a venit să credem. Babasha e tânăr, pentru el să fie pe acea scenă înseamnă enorm, îi poate schimba viața! Noi am fost șocați și extrem de fericiți, imaginați-vă el!

A cântat pentru oportunitatea extraordinară, nu a fost vorba de nici un fee. Sperăm să urce pe scenă și în seara asta.”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Mediaflux, un membru din echipa de management al lui Babasha.

Pentru cei care nu știu, turneul Coldplay „Music Of The Spheres” este dedicat în acest an comunităţilor marginalizate. Britanicii invită la fiecare concert un artist local. Coldplay militează pentru un mediu sustenabil, pentru salvarea planetei şi respectarea drepturilor LGBTQ.

Reacții controversate după ce s-a întâmplat pe scenă

Reacţiile după momentul Babasha şi Chris Martin de miercuri, de la Arena Naţională, au fost extrem de diverse dovedind că incluziunea încă nu a ajuns printre prioritățile românilor.

Adrian Despot a vorbit și el despre momentul controversat de la concertul Coldplay.

„Cea mai bună pe care am auzit-o e ca „au venit Coldplay şi, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinţilor soţia noastră, au prezentat amanta!”. Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevarat valoarea trendului yt si, in general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsură pe care o aveţi la îndemână.

Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânţi cum ai făcut-o, în faţa unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll încât n-are cum saă nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”, a spus artistul român.

Și jurnalistul Cătălin Striblea a punctat câteva aspecte referitoare la controversa creată în spaţiul public în legătură cu apariţia cântăreţului Babasha alături de Chris Martin.

„Nu cred că Martin se sperie de rasism, că asta a fost. Şi nici nu ne-am făcut de ruşine. Au văzut cetăţenii ăştia rasism în Anglia şi America de suntem noi copii. Dar îmi pare rău că odată cu fluierăturile a fugit bucuria. Oamenii aceştia doi s-au simţit bine împreună şi au vrut să facă un moment memorabil.

De altfel, tot concertul este o bucurie. Am văzut trupe mari multe, la Bucureşti şi în altă parte. Unele cântă imnuri, altele au forţă, unele sunt trupe cult, definitorii. Dar Coldplay este doar bucurie. Am văzut oameni plutind la începutul concertului. Oamenii aceştia cântă şi pictează în acelaşi timp cu mii de culori. E cel mai frumos concept de concert pe care l-am văzut. Fericirea era pe chipul lor şi a lui Martin. ”Mulţumesc că m-aţi aşteptat 25 de ani.” Bucuria asta a fugit. Jumătate de oră după abia a mai vorbit cu publicul. De unde stăteam am văzut caravana de maşini pregătită de plecare chiar de la acel moment”.

„Copile, nu pune la suflet, ai fost bun. Şi nu toată ţara te fluieră!”, a fost mesajul de final pentru Babasha.

[email protected] - Claudiu Popa este jurnalist, fotograf și țăran în timpul liber. Cochetează cu presa încă din liceu, când a scris la ziarele Informația Prahovei sau Actualitatea Prahoveană. ... vezi toate articolele
Parteneri
Cine sunt românii ale căror pensii vor crește și cu 90%, de la 1 septembrie. Baciu: „Majorările vor fi spectaculoase”
Cine sunt românii ale căror pensii vor crește și cu 90%, de la 1 septembrie....
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul american a fost în alertă tot timpul
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul...
Ce a provocat
Ce a provocat "cea mai mare pană IT din istorie" şi cât va dura repararea...
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Sfatul zilei pentru duminică, 21 iulie 2024. Lei, lăsați-vă duși de val
Sfatul zilei pentru duminică, 21 iulie 2024. Lei, lăsați-vă duși de val
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft. Bănci, posturi TV, companii aeriene cad unele după altele şi au operaţiunile blocate. Cine este responsabil
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft....
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig puţin”
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig...
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire...
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Avertismentul comandantului suprem al forţelor NATO din Europa: Chiar şi după războiul din Ucraina, Europa şi SUA vor avea probleme cu Rusia
Avertismentul comandantului suprem al forţelor NATO din Europa: Chiar şi după războiul din Ucraina, Europa...
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea sute de mii de lei investiţi au făcut spectacol pe bursă
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea...
ANAF scoate tunurile grele şi face controalele masive, după ce luna trecută a realizat aproape 6.000 de verificări. Cine sunt cei vizaţi de aceste controale?
ANAF scoate tunurile grele şi face controalele masive, după ce luna trecută a realizat aproape...
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu Ianis Hagi. Fanii au reacționat imediat. ”Atât de puri”
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu...