SHOWBIZ

Reacții după concedierea celor 3 Chefi la cuțite. Ce salarii aveau cei trei bucătari

Reacții după concedierea celor 3 Chefi la cuțite. Ce salarii aveau cei trei bucătari
SURSĂ FOTO: LIBERTATEA.RO

Concedierea celor 3 Chefi la cuțite a fost o surpriză pentru toată lumea.

Anunțul făcut aseară de oficialii postului a provocat valuri și în rândul telespectatorilor, dar și rândul specialiștilor în domeniu.

Ce salarii aveau cei trei bucătari de la Chefi la cuțite

Desigur că mulți au fost cei care au concluzionat că această plecare nu a avut de-a face cu oboseala incriminată ca și scuză, ci, mai degrabă, se speculează că banii ar fi fost motivul scandaloasei despărțiri.

Din informațiile vehiculate de-a lungul timpului, publicate la un moment dat de bzi.ro, pare-se că cei trei chefi avea onorarii sub așteptările celor care cred că în televiziune salariile sunt mari.

În 2020, de exemplu, Cătălin Scărlătescu încasa 1.600 de euro pe lună, iar în 2021, onorariul i-a crescut la 2.500 de euro. Sorin Bontea, pe de altă parte, ar fi încasat pe lună la ”Chefi la cuțite” în jur de 3.000 de euro.

Despre onorariul celui de-al treilea jurat, Florin Dumitrescu, nu s-au aflat prea multe detalii, însă este cunoscut faptul că, datorită contractului de imagine cu un cunoscut retailer de pe piața din România, are venituri lunare de 10.000 de euro.

Reacții după concedierea celor 3 Chefi la cuțite. Ce spune un fost concurent

Andra Mihail, fostă concurentă în sezonul 9 Chefi la cuțite, a fost absolut șocată de anunțul făcut de Antena 1 și și-a amintit cu drag de experiența trăită acum doi ani de zile, care a ajutat-o să îi cunoască mai bine pe cei trei chefi.

”Este clar că, experiența “Chefi la cutite” este o aventură frumoasă. Cu atât mai mult pentru cei care fac parte din echipe și ajung să îi cunoască mai îndeaproape pe cei trei chefi, explorând experiența la maxim.“, a declarat Andra Mihail, citată de ego.ro.

Reacții după concedierea celor 3 Chefi la cuțite. Ce salariu au avea cei trei bucătari
Reacții după concedierea celor 3 Chefi la cuțite. Ce salariu au avea cei trei bucătari

Andra Mihail, pe de altă parte, a mărturisit că show-ul „Chefi cu cuțite” nu va mai fi la fel fără cele trei vedete incontestabile ale emisiunii TV.

”Chefi la cutite este un brand si vestea ca chefii nu vor mai face parte din acest proiect este “wow” și nu în sensul bun. Ei sunt sarea și piperul din această emisiune și nu știu cum va fi percepută această schimbare. Rămâne de văzut, sunt tare curioasă.”, a mai transmis fosta concurentă.

Mona Segall, producătorul general al show-ului, a transmis un mesaj tranșant în contextul separării de cei pe care i-a transformat din simplii bucătari în staruri TV.

”Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuţite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete şi responsabilitatea vedetelor este faţă de publicul care i-a adus aici.

Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, a precizat Mona Segall.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele