NEWS

S-a aflat! Cât câștigă Klaus Iohannis! Nici Carmen Iohannis nu stă rău. Și-au publicat declarația de avere | DOCUMENT

S-a aflat Cât câștigă Klaus Iohannis Nici Carmen Iohannis nu stă rău. Și-au publicat declarația de avere | DOCUMENT
02 iun. 2023 | 15:55

Cât câștigă Klaus Iohannis. Președintele României și Carmen Iohannis, soția sa, profesoară în Sibiu, nu o duc deloc rău, față de alți români, conform ultimei declarații de avere a celor doi.

Se știe cât câștigă Klaus Iohannis și sotia sa. Pe lângă salariile pe care le au, cei doi încasează bani și din chirii, iar din cea mai recentă declarație de avere reiese că familia a economisit într-un an, față de declarația anterioară, suma de 30.000 de lei.

Conform Digi24.ro, care și prezintă declarația, în aceasta apare faptul că familia Iohannis deține trei apartamente și trei case în Sibiu precum și 200.000 de lei în cont.

Referitor la salarii, în declarație se stipulează că Președintele a câștigat într-un an 181.944 de lei, în timp ce soția sa, profesoară la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu a încasat 41.283 de lei.

Vă recomandăm și: Klaus Iohannis a realizat deplasări în luna martie de peste 2 milioane de euro. Cele mai mari costuri de până acum

Lunar, indemnizația președintelui este de 15.162 de lei, în timp ce soția sa câștigă 3.440 de lei.

Klaus Iohannis și-a rotunjit veniturile cu 5.934 de lei și din banii reprezentând drepturi de, pentru cele trei cărți pe care le-a publicat, iar suma de 44.389 de lei a intrat în conturile familiei din închiriere de imobile.

Vă recomandăm și: Accesoriu de 10.000 de dolari purtat de Carmen Iohannis în vizita oficială din Emiratele Arabe Unite

Conform declarației de avere, Klaus Iohannis nu are pe numele său niciun teren, niciun automobil sau alte obiecte de valoare.