SHOWBIZ

Schimbare majoră la PRO TV. Shurubel și Bogdan Ciudoiu vor prezenta împreună cu Adela Popescu, Vorbește lumea

Schimbare majoră la PRO TV. Shurubel și Bogdan Ciudoiu vor prezenta împreună cu Adela Popescu Vorbește lumea

Sezonul de toamnă a început cu o surpriză pentru telespectatorii PRO TV. Emisiunea Vorbește lumea s-a despărțit în această vară de Cove, iar locul lui a fost luat de foștii prezentatori de radio: Andrei Lăcătuș, cunoscut sub numele de Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Anunțul a fost făcut chiar de Adela Popescu care a revenit astăzi în postura de prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea.

Shurubel s-a despărțit de radio în iulie și a ținut secret faptul că vine la PRO TV

Shurubel a anunțat în iulie că renunță la munca de radio și că are nevoie de o pauză. Atunci scria că vrea să descopere cine este. A descoperit, la PRO TV.

”Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea.

De învăţat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăţ ce e comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu nişte piese hip-hop, de ce nu?

Toată viaţa mi-am dorit să o fac. Să stau cu soţia, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia”, a spus noul coleg al Adelei Popescu la ”Vorbește Lumea”.

Shurubel s-a alăturat echipei Virgin Radio, la acea vreme Radio 21, în anul 2010. Șase ani mai târziu, când a avut loc schimbarea de nume a radioului, el a continuat să lucreze la matinalul postului, împreună cu Bogdan Ciudoiu.