SHOWBIZ

Sergio Calderon a murit la 77 de ani. Actorul din „Pirații din Caraibe” și „Man in Black” a decedat din cauze naturale

Sergio Calderon a murit la 77 de ani. Actorul din Pirații din Caraibe și Man in Black a decedat din cauze naturale
Sursa foto: Getty Images (Photo by Phillip Faraone/WireImage)
01 iun. 2023 | 12:45

Sergio Calderon a murit. Actorul, care era cunoscut cu precădere pentru rolurile din „Pirații din Caraibe” și „Man in Black” a decedat la un spital din Los Angeles, SUA, din cauze naturale.

Informația conform căruia Sergio Calderon a murit la vârsta de 77 de ani a foat confirmată de purtătorul de cuvânt al său.

Conform ObservatorNews.ro, Sergio și-a lăsat în urmă soția, Karen Dakin, copiii Patrick Calderón-Dakin și Johanna Calderón-Dakin, ginerele său și nepoții săi Krishnaavi, Emiliano și Victoria. Vedeta de origine mexicană a jucat rolul lordului piraților, Căpitanul Vallenueva, în Pirații din Caraibe 3, alături de Johnny Depp, dar era cunoscut și pentru că a jucat rolul unui extraterestru, în filmul iconic din 1997 Men in Black.

Actorul s-a mutat din satul său în Mexico City când avea 10 ani și a studiat la Instituto Andrés Soler al Asociației Nacional de Actores. Debutul său în actorie a avut loc în 1970, când a jucat un rol în The Bridge in the Jungle, mai notează sursa citată.

Sergio Calderon a jucat în zeci de filme de-a lungul carierei sale, inclusiv The Revengers, The Children of Sánchez, Le Chévre, Old Gringo și The Missing. A mai avut roluri în serialele Ruins, Little Fockers și FX Better Things.

„Îmi place să interpretez aceste tipuri de personaje, pentru că oamenii mă urăsc cu adevărat. Îmi spun în stradă cât de mult mă urăsc. Dar pentru mine, acesta este succesul meu. Pentru că asta înseamnă că am putut să conving oamenii cu ceea ce am făcut”,  spunea el, pentru Los Angeles Times, într-un interviu recent, referindu-se la faptul că îi plăcea să joace roluri ale răufăcătorilor.