SHOWBIZ

Shakira își lansează noul album, după o pauză de șapte ani. Gerard Pique n-a fost uitat

Shakira își lansează noul album după o pauză de șapte ani. Gerard Pique n-a fost uitat
sursa foto: Twitter

Shakira se pregătește să-și lanseze cel mai recent album ”Las mujeres ya no Llornan”. Lansarea vine după o pauză de șaptea ani. Acesta va fi cel de-al doisprezecelea album de studio al artistei și primul ei debut pe vinil.

„Noul meu album, care va fi lansat pe 22 martie, este unul pe care l-am creat împreună cu voi toți, care mi-ați fost alături la fiecare pas”, a scris Shakira pe Instagram. Artista a adăugat că, prin scrierea fiecărui cântec, s-a „reconstruit pe sine”.

Shakira lansează ultimul album

„În timp ce le cântam, lacrimile mele s-au transformat în diamante, iar vulnerabilitatea mea în putere”, le-a spus cântăreața milioanelor de urmăritori care așteaptă cu răbdare lansarea. Lansarea vine după despărțirea de partenerul ei de lungă durată, fostul fotbalist Gerard Pique.

Shakira este cântăreața latină cu cele mai mari vânzări din toate timpurile, iar albumul său foarte așteptat va cuprinde șaisprezece melodii, dintre care unele au mai fost auzite.

Șapte dintre ele au fost deja lansate pentru public și au un total de 3,7 miliarde de difuzări pe Spotify. Printre acestea se numără: „Music Sessions Vol. 53″ cu Bizarrap, „TQG” cu Karol G, „Te Felicito” cu Rauw Alejandro, „Copa Vacía” cu Manuel Turizo, „Acróstico” și „El Jefe” cu Fuerza Rígida.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Albumul va fi lansat în patru diversiuni diferite

Staff-ul artistei a anunțat că noul lor album va fi lansat în patru versiuni diferite, fiecare cu o variantă de culoare exclusivă: Diamond, Sapphire, Ruby și Emerald. Ediția Saphire va fi disponibilă exclusiv pentru clienții Amazon din SUA, în timp ce versiunea Emerald va fi oferită doar fanilor prin intermediul site-ului artistului.

Ediția Diamond a albumului va fi disponibilă în magazine atât la nivel național, cât și internațional. Ediția Ruby, pe de altă parte, va fi disponibilă doar în magazinele din afara SUA.

La fel ca toate albumele anterioare ale artistei, se așteaptă ca „Las mujeres ya no Llornan” să îi consolideze statutul de legendă, aceasta continuând să domine industria muzicală după succesul de anul trecut.

[email protected] Toma Enescu are o pasiune pentru presă, poezie și politică. Îi place să fie informat și este mereu la curent cu ce se întâmplă în spațiul ... vezi toate articolele