LIFESTYLE

Simona Halep o duce rău în tenis, dar bine în afaceri! Incredibil cât costă o noapte la hotelul sportivei din Mamaia

Simona Halep o duce rău în tenis dar bine în afaceri Incredibil cât costă o noapte la hotelul sportivei din Mamaia
10 iun. 2023 | 14:00

Chiar dacă în plan sportiv Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a carierei, fiind acuzată de dopaj, dar nejudecată de aproape un an, în ce priveşte viaţa personală şi afacerile pare că nu are probleme, ba chiar prosperă. O noapte de cazare în hotelul său din Mamaia costă o mică avere.

Simona Halep o duce rău în tenis, dar bine în afaceri!

Simona Halep a deschis în urmă cu doi ani un hotel de patru stele în partea de nord a staţiunii Mamaia. Complexul tip boutique Lotus Studios are 20 de camere, iar investiţia Simonei a fost de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Fiecare apartament cuprinde un living, un dormitor, o baie şi o bucătărie. Cu tot cu balcon, apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. Hotelul se află la aproximativ 500 de metri de plaja Ammos. Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere.  Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.

Incredibil cât costă o noapte la hotelul sportivei din Mamaia

Dacă turiștii nu au nimic de comentat vizavi de condițiile oferite de Lotus Studio, există nemulțumiri doar în ceea ce privește prețul. Pentru două nopti petrecute în hotelul sportivei, în luna iunie 2023, turiștii trebuie să scoată din buzunar aproximativ 1.500 de lei, adică 750 de lei pe noapte: „Nici la Monte Carlo nu-i atât”, a comentat unul dintre internauți, potrivit Ziare.com.

Apartamentele din complexul rezidențial de lux al Simonei Halep sunt pline de rafinament, iar afacerea este administrată de fratele jucătoarei de tenis, Nicolae, care a avut un rol crucial în cariera ei. Dacă viitorul carierei este incert pentru Simona Halep, din cauza suspendării pentru dopaj în care este implicată, românca se axează pe afaceri în această perioadă.

 Avere estimată la peste 47 de milioane de dolari

Sportiva cu o avere estimată la 47 de milioane de dolari a devenit recent asociat majoritar al unor companii de dezvoltare imobiliară din Constanța. Simona a preluat recent 80% din capitalul firmelor de la fratele său, Nicolae Halep. Acesta a rămas cu restul de 20% din părțile sociale și cu funcția de administrator.

Simona Halep a strâns 40,2 de milioane de dolari doar din premiile la turnee în întreaga carieră, aflându-se pe locul 3 în topul all-time, după surorile Serena și Venus Williams. Veniturile româncei din contractele de publicitate totalizau în jur de 4 milioane de dolari pe an, însă s-au diminuat drastic după suspendare. ProSport a dezvăluit că Halep a pierdut contractul cu Banca Transilvania, care îi aducea în jur de 200.000 de euro anual.