SHOWBIZ

Stephan Pelger s-a sinucis. Doliu imens în moda românească

Stephan Pelger s-a sinucis. Doliu imens în moda românească

Stephan Pelger, unul dintre cei mai apreciați designeri români, s-a sinucis. Informația a fost confirmată pentru Mediaflux.ro de apropiații creatorului de modă.

Stephan Pelger s-a sinucis. Doliu imens în moda românească

În vârstă de 43 de ani, Stephan Pelger a fost găsit decedat în atelierul său din București. Poliția confirmă informația și spune că descoperirea a fost făcută de un vecin de-al designerului.

„Str.C-tin Chirițescu, secția 8 Poliție, Barbat, 43 ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoană publică-designer de modă”, a fost anunțul autorităților.

În urmă cu doar câteva zile, Stephan Pelger mărturisea că suferă de insomnie cronică și că în fiecare zi lua nu mai puțin 40 de pastile, ca și tratament.

„Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo, se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor”, povestea Stephen Pelger la Xtra Night Show.

Recent, Stephan Pelger, celebrul creator de modă, a anunțat că a părăsit clinica de dezintoxicare în care a ales să se interneze. El a mărturisit că a suferit de insomnie cronică și consuma într-o zi nu mai puțin de 40 de pastile. Același designer spunea că de mai bine de 10 ani se confruntă cu episoade serioase de depresie.

”Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie de 10 ani la noi în România. Apoi la 21 de ani La viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâne la dezintoxicare”, a mai spus designerul, recent.

Stephan Pelger scria, în urmă cu doar 4 zile, pe Facebook că-i este extrem de dor de tatăl lui, care a decedat în 2019.

Mama designerului, care în urmă cu câțiva ani a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer, este internată într-un centru pentru persoane în vârstă, în Germania.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele