SHOWBIZ

SuperStar România înlocuieşte Vocea României la PRO TV. Cine sunt cei patru jurați

SuperStar România înlocuieşte Vocea României la PRO TV. Cine sunt cei patru jurați

SuperStar România înlocuieşte Vocea României la PRO TV, din 10 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbăta, de la ora 20.00.

PRO TV aduce în România formatul urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea, un show care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale.

SuperStar România înlocuiește oficial Vocea României. Emisiunea va fi difuzată pe slotul rezervat înainte pentru Vocea. Postul nu a anunțat încă nimic concret legat de viitorul show-ului The Voice, însă, în grila acestei toamne, show-ul nu apare nicăieri.

SuperStar România: cine sunt cei patru jurați

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neuitat.

Marius Moga se întoarce la PRO TV, după trei ani. Va fi în juriul emisiunii „SuperStar”, pe care PRO TV l-a anunţat în urmă cu puţin timp.

Alături de Moga, tot la masa juriului, va sta şi Carlas Dreams – fost jurat la X Factor, pe Antena 1.

Ceilalţi doi juraţi ai show-ului muzical „SuperStar” sunt Smiley (prezentator Românii au talent şi jurat „Vocea României”) şi cântăreaţa Raluka.

Înainte de prima ediție SuperStar România, pe 9 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru super jurați ai show-ului pregătesc o surpriză de neratat pentru toții fanii. Timp de o oră, aceștia vor cânta pe scena principală de la UNTOLD, în prima zi a festivalului.

Melodii cunoscute ale fiecăruia dintre jurați vor putea fi ascultate de către toți cei prezenți, iar în încheiere, jurații vor lansa, în premieră, o piesă în colaborare!

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele