SHOWBIZ

Top 5 vedete care au fost sărace în copilărie. Connect-R a lucrat într-un service auto

Top 5 vedete care au fost sărace în copilărie. Connect-R a lucrat într-un service auto

Connect-R a fost… tinichigiu. Nicio problemă cu meseria în sine. Surprinzător este faptul că unul dintre cei mai buni artiști români și-a câștigat pâine în copilărie făcând cu totul și cu totul o meserie în perfectă antiteză cu arta.

Oare de ce?

Pentru că a fost atât de sărac încât a trebuit să muncească de la o vârstă fragedă ca să se întrețină.
El nu este singurul exemplu de vedetă din România care a fost săracă în copilărie.

Connect-R a fost sărac înainte să devină cunoscut

Artistul provine dintr-o familie mai mult decât săracă. De foarte multe ori, când era mic erau nevoiți să traiască din alocația copiilor. Pentru a-și ajuta familia, Connect-R s-a angajat, mai întâi, ca și tinichigiu, iar apoi ca și inginer de sunet la un studio de înregistrări. Lucrurile s-au schimbat astăzi. Connect-R este unul dintre cei mai bine plătiți artiști din România.

Alex Velea a vândut haine la… metrou

Alex Velea a avut o copilărie grea. Artistul a povestit la un moment dat că fost nevoit să vândă haine la metrou ca să se poată întreține. Astăzi, Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și este iubit de una dintre cele mai frumoase femei din România.

Marcel Pavel: „Dormeam toți în aceeași cameră, dormeam cu fratele cel mare și mă înveleam cu cel mijlociu.”

Astăzi are de toate, o familie fericită și conturi destul de bine alimentate, însă pentru Marcel Pavel viața nu a fost mereu așa.

„Atunci când venea Paștele, la noi în familie se obișnuia pe vremuri să avem haine noi… Dar noi nu prea aveam, iar mama făcea cumva să avem. Dormeam toți în aceeași cameră, dormeam cu fratele cel mare și mă înveleam cu cel mijlociu. Din aceste neajunsuri am învățat foarte multe, nu am avut niciodată trufia celebrității, poate am greșit fără să vreau. Mama făcea eforturi foarte mari. Am avut o copilărie săracă, dar atât de frumoasă.”, povestea artistul la Antena Stars.

Sofia Vicoveanca dormea în cămara casei în care locuia

Născută în Basarabia, lângă Cernăuți, Sofia Vicoveanca a fost obligată să se mute în Suceava, la Vicov. Din lipsă de spațiu, a încropit în cămara casei un spațiu de locuit cu un pat și cu o sobă. Atât de săracă a fost încât nu are nicio poză din copilărie. Tatăl ei fusese prizonier la ruși, iar toți credeau că el a murit. Avea să îl cunoască mult mai târziu.

Irina Loghin: „Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure!”

„Sărăcia prin care am trecut… Noi nu observam necazurile. Noi așa credeam că trebuia să fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toți. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la câmp. Eu eram cea mai mică. Pe noi ne învățau părinții ce să facem. Nu mi s-a părut nimic greu. Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure. Eu am vrut să mă duc la școală de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galoși de cauciuc, am luat o haină de-a lui tata și eram cheală. Eram tunsă la piele. Bântuiau păduchii pe la noi. Învățătoarea când m-a văzut m-a întrebat dacă sunt băiat. M-a pus să le cânt, nu eram nici înscrisă la școală. Tata și mama cântau. Tata cânta mai bine”, povestea Irina Loghin la Antena 1.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele