Tu ai văzut cât de sexy îi dansează Antonia lui Alex Velea | VIDEO

spot_imgspot_img

Antonia îi dansează sexy lui Alex Velea. Tu îți poți imagina o astfel de scenă? Arată senzațional, așa-i? Iată cumva astăzi îți putem pune la dispoziție un astfel de moment, încărcat de artistă pe contul ei de Tik Tok, în care bruneta îi dedică un moment dansant fix iubitului ei, Alex Velea.

Extraordinar de frumoasă, așa cum o știm, Antonia și-a îmbrăcat rochia de un verde perfect, și-a pus tocurile în picioare și face un twerk de zile mari, twerk care a înnebunit Tik Tok-ul.

Reacțiile celor care o urmăresc pe artistă pe rețeaua de socializare au lăudat prestația ei pe care te invităm, în continuare, să o privești.

@antonia #tranquilopapi @iamvelea ♬ TRANQUILO PAPI – Antonia

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Ce scârboșenii mănâncă Irina Fodor în America Express | VIDEO

Antonia nu se desparte de Alex Velea

Zilele trecute au apărut, în presă, din nou, informații despre o eventuală despărțire dintre Antonia și Alex Velea. Pare-se că totul a pornit de la mult așteptata nunta pe care cei doi au tot amânat-o de ani de zile, petrecere despre care nu se mai aude nimic. Pare-se, însă, că nunta a încetat să fie demult o prioritate pentru cei doi amorezi care preferă să-și trăiască povestea de iubire în armonie cu evoluția celor 3 copii pe care îi au, doi băieți, ai lor, și o fetiță născută în relația pe care a avut-o Antonia cu Vincenzo Castellano.

„O relație adevărată este atunci când vă puteți spune unul ceiluilat orice. Fără secrete și minciuni!”, a transmis artista, zilele trecute, prin intermediul rețelelor de socializare.

„De obicei încerc să fiu discretă în ceea ce priveşte relația mea, dar e greu să păstrez bucuria doar pentru mine atunci când vine vorba de el… Eu strălucesc mult mai mult când sunt cu el… Nu mă simt singură când știu că am o persoană atât de specială care mă așteaptă acasă după un weekend greu… când știu că am pe cineva care mă ajută să o iau ușor, învățându-mă să fiu răbdătoare, să fiu o versiune mai bună a mea, să mă susțin și să mă motiveze orice ar fi. Mă simt binecuvântată și norocoasă că pot să împărtășesc aceeași pasiune și aceeași scenă cu cel mai bun prieten al meu! Multe femei preferă să se prefacă că sunt mai bune pe cont propriu, dar adevărul este că nu au parte de relația potrivită… am nevoie de tine, strălucesc când sunt cu tine… Cu adevăr și sincer a ta, „ride or die”… ANTONIA. Dragostea cucerește totul!”, povestea tot artista în urmă cu ceva timp.

 

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.