NEWS

Turul Ciclist al României ajunge la Bucureşti în 4 şi 5 septembrie. Atenție, restricţii de circulaţie!

Turul Ciclist al României ajunge la Bucureşti în 4 şi 5 septembrie. Atenție restricţii de circulaţie

Turul Ciclist al României, ajuns la ediţia cu numărul 54, a început pe 30 august la Timişoara şi se termină pe 5 septembrie la Bucureşti.

Turului Ciclist al României aliniază la start 15 echipe din nouă ţări, iar traseul are peste 800 de km şi trece prin Lugoj, Hunedoara, Deva, Orăştie, Sebeş, Sibiu, Făgăraş, Râşnov, Braşov, Ploieşti.

La Bucureşti, fanii ciclismului sunt aşteptaţi să-i aplaude pe sportivi pe 4 septembrie, la finalul etapei 4, Braşov-Bucureşti (159 km), dar mai ales la circuitul stradal din 5 septembrie, care marchează şi finalul Turului României.

Turul Ciclist al României: programul de la București și restricții de circulație

4 SEPTEMBRIE

  • Sosire pluton Turul României, Rondul Kiseleff, ora 15:30 (estimată)
  • Festivitatea de premiere etapa 4, Rondul Kiseleff, ora 16:00.

Pentru buna desfăşurare a etapei, circulaţia va fi restricţionată pe DN 1, în intervalul orar 11:45 – 16:45, pe zona ocupată de caravana în deplasare,

5 SEPTEMBRIE

  • Cursa Copiilor, Rondul Kiseleff, între orele 11:00 – 13:00. Competiţia este deschisă participanţilor între 3 şi 14 ani; sunt acceptate bicicletele cu pedale, fără pedale sau cu roţi ajutătoare; înscrierile se fac la faţa locului de la ora 15.00; se primesc medalii de finisher şi premii pentru locurile 1, 2 şi 3 de la fiecare categorie de vârstă (băieţi şi fete).
  • Premiere Cursa Copiilor, Rondul Kiseleff, între orele 13:00-14:00.
  • Sosirea echipelor, Rondul Kiseleff, între orele 14:00-14:50
  • Start Etapa 5, Rondul Kiseleff, ora 15:00. Cicliştii parcurg de 20 de ori un circuit de 5,8 km, pe traseul: Rondul Kiseleff – şoseaua Regele Mihai I (Kiseleff) – Piaţa Arcul de Triumf – şoseaua Regele Mihai I (Kiseleff) – Piaţa Presei Libere – Şoseaua Regele Mihai I (Kiseleff) – Piaţa Arcul de Triumf – Şoseaua Regele Mihai I (Kiseleff) – Muzeul Naţional de Geologie şi retur.
  • Finiş de etapă, Rondul Kiseleff, ora 18:00
  • Festivitatea de premiere, Rondul Kiseleff, ora 18:30

Pentru buna desfăşurare a competiţiei, circulaţia va fi închisă pe întreg traseul etapei în intervalul orar 14:00-19:00, dar acesta poate suferi modificări în funcţie de evoluţia cursei.

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele