NEWS

Un avion cu țigări de contrabandă din Ucraina care se îndrepta spre România a fost capturat

Un avion cu țigări de contrabandă din Ucraina care se îndrepta spre România a fost capturat
14 sept. 2021 | 05:52

Avionul care transporta țigări de contrabandă a fost depistat și capturat de polițiștii din Republica Moldova.

Este vorba despre un avion ușor care era plin cu țigări de contrabandă. Oamenii legii din Republica Moldova l-au capturat în timp ce survola țara vecină, trei cetățeni ucraineni care erau la bord fiind reținuți.

„În baza unei informații operative privind survolarea ilegală a spațiului aerian ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au acționat prompt în această dimineață reușind reținerea unui avion de model AN-2 în proximitatea localității Hlinaia Mică, raionul Edineț. La fața locului se află conducerea instituției de frontieră care se implică și oferă tot suportul în măsurile de documentare a incidentului dat. Trei cetățeni ai Ucrainei sunt reținuți.Din informațiile preliminare, avionul respectiv era utilizat pentru transportarea țigărilor de contrabandă. Acesta a decolat de pe teritoriul Ucrainei și avea ca destinație finală țara vecină România”, arată un comunicat al Poliției de Frontieră din Republica Moldova, publicat marți pe Facebook.

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele