NEWS

Un nou scandal pentru Gheboasă. Concert de peste 28.000 de euro într-o comună din Galați, fără canalizare și medic

Sursa foto: Facebook/Gheboasa

Un nou scandal pentru Gheboasă. Trapperul a stârnit revoltă într-o comună din Galați după ce prezența lui a fost anunțată la zilele comunei, alături de mari nume de alți interpreți. Evenimentul a costat localitatea peste 28.000 de euro.

Un nou scandal pentru Gheboasă, într-o comună din Galați

Gheboasă a împărțit comuna Cudalbi din județul Galați în două. Dacă unii localnici se bucură că îl vor putea vedea pe trapper într-un concert live de Ziua Comunei, alții sunt revoltați că artistul controversat va apărea în localitatea lor, transmite Antena3.

Ba mai mult, localnicii se declară indignați și acuză că banii plătiți pentru întreg concertul ar fi putut fi folosiți pentru asfalt sau canalizare. Oamenii ar vrea și gaz în comuna lor, dar problema cea mai gravă este lipsa unui medic și a unui cabinet medical.

Concert de peste 28.000 de euro

Zilele comunei
Sursă foto: Facebook/Primăria Cudalbi

Pe afișul care anunță marele concert live de Ziua Comunei Cudalbi (jud. Galați) din data de 25 august 2023, mai apar, alături de Gheboasă, nume precum Amna, Vlăduța Lupău & Rapsozii Maramureșului, Ionela Guzici, Constantin Enceanu, Doinița Fluturu.

Contract
Sursă foto: faramogul.ro

Primăria a alocat suma de 141.608 lei (28.500 de euro) pentru acest eveniment la care va participa și Gheboasă. Contractul a fost atribuit prin încredințare directă firmei Senior Media Production/SMM&M SRL din București, în data de 19 iunie 2023, scrie Alternativa.ro.