NEWS

Decizie definitivă a Curții de Apel: urmărirea penală a comisarului șef Gabriel Necșulescu a fost ilegală. Avocatul Cristian Ene a desființat toate acuzațiile

Decizie definitivă a Curții de Apel urmărirea penală a comisarului șef Gabriel Necșulescu a fost ilegală. Avocatul Cristian Ene a desființat toate acuzațiile

În urmă cu doi ani, comisarul șef Gabriel Necșulescu, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE) a fost demis, după ce DNA a trimis la Poliția Capitalei o hârtie prin care a anunțat conducerea că șeful SICE are calitatea de inculpat într-un dosar care privește infracțiuni de corupție. acum, Curtea de Apel a desființat toate acuzațiile.

Reprezentat în instanță de cunoscutul avocat Cristian Ene – cel care a obținut și achitarea fostului șef al FRF, Mircea Sandu, Necșulescu a scăpat acum de toate acuzațiile.

Avocatul Cristian Ene a desființat toate acuzațiile în cazul comisarului șef Necșulescu

Curtea de Apel Bucuresti a anulat în mod definitiv anulează toate actele de urmarire penală efectuate nelegal față de comisarul șef Gabriel Necșulescu, constatând că parchetul a făcut ilegal toată urmărirea penală prin încălcarea principiului ,,ne bis in idem,,.

Principiul „ne bis in idem” este „dreptul de a nu fi judecat sau pedepsit de două ori”,  fiind acel principiu de a interzice ca procedurile penale finalizate deja printr-o decizie definitivă să se repete printr-o noua redeschidere a cauzei.

Anularea tuturor actelor de urmărire penală este o dovadă clară a faptului că acest dosar penal a fost făcut prin încălcarea legii.

Necșulescu a fost acuzat că ar fi intervenit pentru a ajuta o persoană care făcea obiectul unei anchete, contra unei sume de aproximativ 10.000 de euro.