NEWS

WhatsApp anunţă o opţiune nouă

WhatsApp anunţă o opţiune nouă

WhatsApp anunţă o opţiune nouă care va permite ca două telefoane mobile să fie conectate pe același cont.

Deși WhatsApp oferă deja suport multi-device, modul de implementare pentru noua opțiune este foarte restrictiv, fiind posibilă asocierea unui dispozitiv secundar doar prin interfața WhatsApp Web, WhatsApp Desktop, sau cu ajutorul unui smart display din seria Facebook Portal.

În prezent, pentru a putea folosi Whatsapp, utilizatorul este dependent de smartphone-ul pe care este instalată aplicația.

Însă, actualizarea numită multi-device 2.0 va oferi utilizatorilor exact ce-și doreau mai mult: posibilitatea dea seta același cont pe un al doilea smartphone, finalizând autentificarea pe telefonul principal.

Potrivit go4it.ro, informația este susținută cu o captură de ecran, presupusă a fi ecranul de întâmpinare afișat la asocierea celui de-al doilea smartphone. În momentul în care dispozitivul este conectat, pare să descarce arhiva de mesaje la fel ca la conectarea prin WhatsApp Web pe PC sau tabletă, mai precizează sursa citată.

Unii utilizatori au rămas fără WhatsApp de joi

Mai mulţi utilizatori nu mai au acces la WhatsApp începând de joi, 30 septembrie. Situația se datorează expirării unui certificat digital care este utilizat, în general, pentru a verifica securitatea conexiunilor la internet.

Astfel, unele modele mai vechi de iPhone, computere, console, dar și multe alte dispozitive depind de certificatul digital.

 

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele