SHOWBIZ

22.02.22, zi importantă pentru Adelina Pestrițu. Ce pregătește vloggerița

22.02.22 zi importantă pentru Adelina Pestrițu. Ce pregătește vloggerița

Adelina Pestrițu nu putea să rateze una dintre cele mai importante zile din anul 2022 fără să nu o treacă în calendarul acțiunilor sale.

Specialiștii în numerologie susțin că această 22.02.22 este o zi extrem de puternică din punct de vedere energetic și că toate intențiile pe care ni le setăm în această zi au șanse mari să devină realități, așa cum, realitate devine, bunăoară, și noua colecție lansată de bruneta vloggeriță.

Adelina Pestrițu și-a construit brandul personal cu ajutorul numeroaselor activări și campanii pe care le-a avut în zona fashion și fix despre acest lucru este vorba și astăzi. Bruneta aduce în fața celor care o urmăresc unul dintre cele mai așteptate proiecte la care a lucrat mult în ultima vreme.

Bruneta a ales această zi specială pentru a lansa noua colecție pe care a realizat-o în colaborare cu unul dintre cele mai apreciate branduri de ținute de lux pentru femei.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Adelina Pestrițu dezminte zvonurile despre DIVORȚUL de Virgil Șteblea. Primul MESAJ al vedetei

„Nu cunosc femei care să-și fi propus schimbări și să nu fi reușit să le duca la bun sfârsit. Pentru că în fiecare dintre noi stă o puternică dorință de independență, evoluție și emancipare. E suficient să credem în noi și putem schimba lumea. Am ales ziua 22.02.22 pentru lansarea colecției Independent Women III. Prin modă putem comunica între noi, chiar și atunci când nu o putem face prin cuvinte.”, așa a ales Adelina Pestrițu să-și prezinte cel mai recent proiect.

De ce „Independent Woman III”? Tocmai pentru că Adelina Pestrițu a declarat în nenumărate rânduri că statutul de femeie independentă a fost întotdeauna unul cu care a rezonat, considerând că acesta este cel mai mare dar pe care ar putea o femeie să-l facă pentru ea.

„Sunt o femeie independentă.”, declara bruneta acum mai bine de 5 ani de zile și iată că o repetă și astăzi, întărind și mai tare acest principiu în viața ei, prin intermediul acestei colecții de haine pe care o lansează astăzi.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele