NEWS

8 copii, victime într-un accident petrecut în urmă cu puține ore pe autostrada A1

8 copii victime într-un accident petrecut în urmă cu puține ore pe autostrada A1

8 copii și 5 adulți au fost victimele unui accident care s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe autostrada A1 în zona tunelului Cristian, județul Sibiu.

Evenimentul a fost raportat de polițiști în jurul orei 3,00, la km. 268+100 m, pe sensul Sebeș – Sibiu.

8 copii, victime într-un accident petrecut în urmă cu puține ore pe autostrada A1

Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul unui microbuz transport persoane, de capacitate 8+1, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta, scrie Mediafax. ISU Sibiu anunță că în accident au fost implicate 13 persoane, dintre care 8 minori și 5 adulți, anunță știripesurse.ro.

Cei 8 copii cu vârste cuprinse între au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe din Luther, însoțiți fiind de un adult în vârstă de 36 de ani, însă medicii au declarat că sunt în afara oricărui pericol. La spital au mai fost transportați și un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral, un bărbat în vârstă de 56 de ani cu o contuzie toracică și un bărbat de 36 de ani cu contuzii minore.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident. În plus, șoferul a primit 870 de lei amendă pentru că transporta mai multe persoane decât permitea capacitatea mașinii.