BUSINESS

98% dintre clienții acestei companii sunt mulțumiți de colaborarea avută. Rezultatele cercetării sunt uimitoare

98 dintre clienții acestei companii sunt mulțumiți de colaborarea avută. Rezultatele cercetării sunt uimitoare

GreenPoint Management, liderul de piață OIREP, a anunțat care sunt rezultatele cercetării calitative și cantitative pe tema satisfacției clienților săi, studiu realizat de Unlock Research.

Un procent de 98% dintre clienții GreenPoint Management, liderul de piață OIREP, sunt mulțumiți și doresc să mențină colaborarea cu această companiei, arată rezultatele unei cercetări de piață.

Cercetarea a fost realizată de către compania Unlock Research în perioada 10 noiembrie – 21 decembrie 2022 şi a adresat un eșantion reprezentativ pentru portofoliul clienților.

„Cea mai importantă confirmare a faptului că ești pe drumul bun în afaceri vine întotdeauna de la client. De aceea, folosim toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie pentru a le veni în ajutor. Aşa reuşim să fim partenerii de care au nevoie”, spune Dan Ceauşescu, Directorul General al companiei GreenPoint Management, un promotor al bunelor practici în industria deșeurilor de ambalaje și îndeplinirea obiectivelor de mediu pentru clienții pe care îi are în portofoliu.

 

Laurenţiu Moise, director de vânzări al companiei, a reconfirmat strategia de retenţie a clienţilor:

„Beneficiile aduse în piaţă de GreenPoint Management pentru clienţii săi sunt evidente pentru toţi. Trasabilitatea şi platforma de raportare sunt un ‘modus operandi ‘ care au condus în fiecare an la realizarea în proporţie de 100% a obiectivelor privind răspunderea extinsă a producătorilor. Ascultăm, dialogăm cu clienţii noştri şi abordăm personalizat fiecare situaţie în parte. Suntem aici ca să îi sprijinim, punându-le la dispoziție toate competenţele pe care le deținem.”

 

GreenPoint Management este o companie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor, fiinf certificată internațional pentru standardele de management ISO de către Lloyd’s of London, preia obligațiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piaţa naţională şi atinge țintele de reciclare/valorificare.

GreenPoint Management deține o cotă din industria OIREP de 20% din totalul de ambalaje introduse pe piață anual, pentru care îndeplineşte ţintele de reciclare.

Portofoliul companiei include firme de renume din toate domeniile de activitate; producători și importatori din domenii precum FMCG, distribuție, producție sau sănătate.

GreenPoint Management se implică activ în proiecte de educare, conștientizare și creștere a gradului de recuperare a deșeurilor de ambalaje.

GreenPoint Management deține distincția Gold Recognition în cadrul ranking-ului Romania CST Index 2022 pentru Raportul de Sustenabilitate al anului 2021. Deține şi Silver Recognition la Corporate, Sustainability & Transparency Index în anii 2021 si 2020.

Unlock Research este o companie de know-how și cercetare de piață cu capital 100% românesc, înființată în 2008, specializată în studii de strategie de brand și marketing cultural, dar şi în descoperirea de insight-uri despre oameni, categorii și brand-uri care contribuie la creșterea business-urilor clienților pentru care lucrează.