WORLD

Actrița Lily Collins s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Actrița Lily Collins s-a căsătorit Primele imagini de la nuntă

Lily Collins cunoscută din producții precum „Emily în Paris” sau „Rules Don’t Apply” a anunțat că s-a căsătorit cu partenerul ei, Charlie McDowell.

Fiica muzicianului englez Phil Collins și a soției sale, Jill Tavelman, s-a căsătorit cu logodnicul eila finalul săptămânii trecute. Evenimentul a avut loc în Dunton, Colorado. Vestea a fost dată chiar de Lily Collins într-o postare pe Instagram.

„Nu am vrut niciodată să fiu acel cineva special pentru cineva mai mult decât am vrut să fiu a ta. și acum am devenit soția ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit în mod oficial eternitatea celuilalt. Te iubesc fără limite @charliemcdowell…”, a scris Lily Collins, pe Instagram.

McDowell a împărtășit de asemenea vestea pe Instagram, scriind:

„M-am căsătorit cu cea mai generoasă, gânditoare și frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc @lilyjcollins”.

„Sunt atât de încântată să fiu SOȚIA ta”, a comentat Collins la postarea sa.

Lily Collins a fost cerută de soție în urmă cu un an

Collins și McDowell, fiul actriței Mary Steenburgen și al actorului Malcolm McDowell, au fost surprinși împreună pentru prima dată în 2019. Relația a fost confirmată în același an de cei doi printr-o postare pe Instagram. La vremea respectivă actrița a împărtășit câteva fotografii alături de iubit în Franța în timp ce filma pentru primul sezon al serialului Netflix Emily în Paris. .

Cei doi s-au logodit în septembrie 2020.

„Te-am așteptat toată viața și abia aștept să ne petrecem viețile împreună”,a scris fiica celebrului Phil Collins la acea vreme.