SHOWBIZ

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mame: „Dar când ai 60 de ani, ce simți?”

Adela Popescu mesaj emoționant pentru mame Dar când ai 60 de ani ce simți
Adela Popescu, mesaj parinti
04 oct. 2021 | 17:15

Adela Popescu știe cum să se împartă între viața de familie și carieră. Atunci când nu se află pe micul ecran, prezentând emisiunea „Vorbește lumea”, la PRO TV, Adela Popescu își dedică timpul celor trei băieți ai ei.
Mamă a trei copii, astăzi, Adela Popescu s-a trezit cu o întrebare care nu i-a dat pace. Astfel, vedeta TV a simțit să scrie un mesaj pe pagina personală de Instagram, mesaj care a reușit să pună pe gânduri multe mame.

Alexandru, în vârstă de 5 ani, i-a spus Adelei Popescu că este o mamă rea pentru că nu i-a colorat bine personajul preferat, pe Spider-man.

„Mă tot întreb ce-o fi în sufletul părinților ai căror copii afirmă că au traume din copilărie. Că nu s-au simțit iubiți, apreciați, văzuți. Și că neîmplinirea pe care o simt în viață de adult e din cauza lor. A părinților. Încerc să îmi imaginez o mamă de 60 de ani, pe un fotoliu din sufrageria de la etajul 4, citind pe Facebook postarea copilului despre asta. Ce simte ea? Neagă? Se revoltă? Își cere scuze? Plânge? M-am trezit gândindu-mă la asta, probabil și pentru că, mai nou, mă simt mai mult mamă decât fiica. Și pentru că zilele trecute, Alexandru mi-a spus cu multă ușurință că sunt cea mai rea mamă din lume. Pentru că l-am desenat pe Spider-Man cu vișiniu, nu cu roșu. Nu m-a mișcat prea tare, dar asta și pentru că simt că am suficient timp să „repar” tot ce îmi pare că nu am făcut bine până în acel moment. Dar, când ai 60 de ani, ce simți? Mai ales când știi că ai făcut atât cât ai putut, știut, priceput. Că ai făcut atât … cât părinții tăi au putut, știut, priceput…cu tine.”, este mesajul pe care vedeta l-a postat pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)