PAPARAZZI

Adelina Pestrițu și ce face ea când nu face Instagram. Ți se pare și ție că parcă are 15 ani? | VIDEO PAPARAZZI

Adelina Pestrițu și ce face ea când nu face Instagram. Ți se pare și ție că parcă are 15 ani | VIDEO PAPARAZZI
SURSĂ FOTO: Mediaflux

Adelina Pestrițu a avut o vară plină, așa cum am avut-o cu toții. I-am urmărit cu atenție și interes… cultural superba vacanță pe care a petrecut-o în America, alături de soțul Virgil și de micuța Zeny.

Desigur că am fost și spectatorii virtuali ai petrecerii pe care vedeta a organizat-o cu ocazia zilei de naștere a fetiței ei, însă, în egală măsură ne place să o descoperim pe Adelina Pestrițu în civilie, atunci când este ea cu ea și cu al ei program.

Adelina Pestrițu și ce face ea când nu face Instagram. Ți se pare și ție că parcă are 15 ani? | VIDEO PAPARAZZI

Privind cele mai noi imagini cu bruneta, imagini pe care au reușit să le obțină paparazzi Mediaflux.ro, descoperim că în tot acest timp în care nu am mai observat-o în „libertate virtuală” a mai întinerit. Privește cu atenție fotografiile… Nu ți se pare și ție că parcă are 15 ani?

Așa cum spuneam și mai devreme, Adelina Pestrițu a fost fotografiată zilele trecute de paparazzi Mediaflux.ro într-una din acele zile în care se ocupa ea de ea. Drumurile momentului au dus-o la unul dintre specialiștii care se ocupă de prospețimea și tinerețea tenului ei. Se pregătea, bunăoară, de un tratament de întreținere, ceea ce înseamnă, mai mult ca evident, că nu purta vreun machiaj pe ten.

Fotoreporterii au localizat-o fix în momentul în care parchează bolidul, deschide ușa și se arată. Impecabilă din punctul de vedere al siluetei, zâmbitoare, fresh și decisă să se bucure de acele câteva clipe pe care le are programate special pentru ea.

În ciuda celor care se vehiculează prin târg, Adelina Pestrițu nu-și anulează pofte și dorințe doar pentru că trebuie să arate țiplă. Bruneta recunoaște că restricțiile la mâncare nu fac parte din viața ei, nu își refuză nimic, dar face mult sport și asta o ajută.

„Să știi că pentru asta fac sport, ca să mănânc tot felul de prostii. Mănânc toate prostiile. Mănânc și dulciuri, mănânc tot ce se poate. Nu cred că fac excepții. Mănânc burgeri, shaorma, dulciuri, beau câteodată și acidulat. Cred că dacă ai un echilibru, adică mănânci, îți faci toate poftele, dar mergi la sală, îți faci tratamente corporale, te hidratezi bine, nu are ce să se întâmple. Echilibrul este bun în toate. Am perioade și perioade. Am și perioade când stau doar pe salate, în general, înainte de un spot publicitar. Acolo consider că trebuie să fiu în cea mai bună formă a mea. Renunț la dulce, la fast food, la băuturi acidulate. Măresc frecvența orelor de sport și numărul de tratamente. Așa reușesc să fac față„, a mărturisit Adelina Pestrițu”, conform Ego.ro.