PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI. Alexia Eram nu-și dă chiar haina de pe ea, dar pantofii da! Ajutor rapid pentru o prietenă la nevoie

Fiica Andreei Esca e o persoană generoasă. Stau mărturie cele mai recente fotografii realizate de paparazii MediaFlux și care arată cum Alexia Eram nu-și dă chiar haina de pe ea, dar pantofii da!

Și asta pentru că o prietenă venită dintr-un alt oraș a uitat, pesemne, să ia cu o pereche de pantofi potriviți cu locul unde avea să meargă. Și-atunci a apelat la ajutorul Alexiei

Alexia Eram nu-și dă chiar haina de pe ea, dar pantofii da! Împrumut rapid în trafic

Fetele obișnuiesc dintotdeauna să facă schimb de haine, de accesorii, ba și de pantofi, dacă li se potrivește numărul. Și, din fericire pentru o tânără din Brașov, fata Andreei Esca are, cel mai probabil, aceeași mărime ca ea.

Sau așa pare să se fi întâmplat în scena fotografiată de paparazzi. Dacă n-a fost așa, o să-i scuzăm: sunt bărbați, nu se pricep la chestii de-astea.

Așadar, ce-au văzut paparazzi: au văzut-o pe Alexia cum a parcat mașina, cum a căutat ceva pe bancheta din spate și a luat o pereche de pantofi eleganț, cu toc, i-a pus într-o pungă și a pornit repejor, cu ei în brațe, către o altă mașină care o aștepta la ceva distanță.

Fata Andreei Esca și tânăra s-a salutat cordial, Alexia i-a arătat pantofii și amica ei a fost încântată, părea – din gesturi și mimică – să-i mulțumească, fetele au mai schimbat câteva vorbe, apoi Alexia s-a întors aproape în fuga la mașina ei și și-a văzut de drum.

Concluzia a fost că Alexia e super de treabă și că i-a împrumutat prietenei ei o pereche de pantofi de care ea, prietena, avea mare nevoie!

Fata Andreei e independentă financiar

Știm, oricum, din unele declarații anterioare. că Alexia Eram nu e împotriva împrumutatului lucrurilor. Ea a povestit cum a împrumutat de-a lungul vremii de la mama ei unele haine care i-au plăcut –  pantofi, tricouri, o rochie! Și acum, pentru că tot au redevenit trendy, mai ia de la Esca…perle!

Altfel, Alexia e de ani buni independntă financiar.

Este creator de conținut, are multe contracte cu branduri care vor să își asocieze imaginea cu ea și deține și o firmă de consultanță și comunicare. Practic, își câștigă singură banii de câțiva ani.

Alexia Eram a dezvăluit recent ce sumă primește lunar ca angajată la revista mamei sale. Este vorba de un salariu uriaș pentru un tânăr din România: 2.500 de euro.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo”  a declarat Alexia Eram, la „Drive in with Andrei Niculae”.

 

 

 

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele