Am aflat cât plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica lui, Violeta. Care este valoarea pensiei alimentare?

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au fost o familie timp de 7 ani. Cei doi soți s-au căsătorit în 2006 și și-au spus „Adio” în 2013.

Din iubirea lor s-a născut o fetiță, Violeta, care după divorțul părinților ei a rămas în grija mamei.

Așa cum stipulează legea din România, în cazul divorțului părinților, copiii sau copilul, are dreptul să primească pensie alimentară. În această situație se află Violeta și, până a împlinit 18 ani, și Ștefan Junior, fiul pe care Bănică îl are din relația pe care a avut cu Camelia Constantinescu.

Care este valoarea pensiei alimentare pe care o plătește Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta?

În ciuda așteptărilor, pensia alimentară pe care o are de plătit lunar vedeta Antena 1 are o valoare mai mult decât decentă dacă ar fi să ne raportăm la veniturile artistului. 1.500 de euro pe lună, atât primește Violeta de la tatăl ei.

Altfel… relația pe care o are artistul cu fiica lui este una specială, adoră să petreacă timp împreună și o fac ori de câte ori au ocazia.

„Violeta e o bombă cu ceas. E foarte deşteaptă, jucăm macao, iar când vede că pierde nu mai joacă. Sunt atât de fericit că e fetiţă, pentru că sunt două relaţii diferite. Eu am fost convins că o să am doi băieţi, ca tata şi ca bunicul meu”, a mărturisit artistul la radio Europa Fm, într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca. Gătitul pare să fie, pe de altă parte, una dintre activitățile pe care cei doi adoră să le facă împreună. „Se mai şi supără şi pe mine. De exemplu, la cărţi, eu câştig, iar el aruncă apoi cu ele pe jos, pentru că se supără”, a povestit fetița, în contrapartidă.

Pe de altă parte, în ciuda faptului că nu apar informații foarte multe despre tatăl Ștefan Bănică, și felul în care abordează actorul acest statut, Bănică declară că prezența lui în viața copiilor este mai mult decât activă:

„Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun. Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a declarat Ștefan Bănică într-un interviu TV.

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.