SHOWBIZ

America Express i-a deschis răni dureroase lui Puya, băiatul rău al hip-hop-ului românesc

America Express i-a deschis răni dureroase lui Puya băiatul rău al hip-hop-ului românesc

America Express este despre aventură, dar și despre amintiri, povești de viață, emoții, drame, iar unul dintre concurenții care a simțit asta pe pielea lui este Puya, băiatul rău al hip-hop-ului românesc. Viața printre blocurile gri i-a fost pictată în negru în momentul în care fratele lui a murit de foarte tânăr, în Italia.

Alexandru Gărdescu, fratele celebrului rapper din Sălăjan, a fost găsit mort, în 2012, în locuința sa din Falconara Marittima, în apropiere de Ancona, Italia. Bărbatul lucra atunci la un service auto, iar autoritățile au suspectat că ar fi fost vorba despre o supradoză.

„Fratele meu a murit mult prea devreme. Chiar în ziua când s-a întâmplat m-a sunat și eu n-am putut să răspund la telefon, pentru că eram la concert. Atunci am schimbat macazul foarte mult. Am învățat să mă mulțumesc cu ceea ce am, nu să mă gândesc tot timpul la ce aș putea obține în plus. E important să te concentrezi asupra celor pe care îi ai lângă tine și să nu mai faci aceleași greșeli”, a povestit artistul, cu glasul gâtuit de emoție, în timpul emisiunii.

Inspirat de această dramă care i-a marcat existența, în memoria fratelui lui, Puya a și lansat un videoclipul la piesa ”Nimic nu e nou”.

După ce ieri seară, reality show-ul „America Express” a fost lider de piață cu ediția în care Bordea și Cortea au luat imunitatea, în seara aceasta, de la ora 20:30, cea mai periculoasă aventură la capătul lumii continuă!

Concurenții se vor confrunta, pentru prima dată pe Drumul aurului, cu provocarea de a găsi cazare într-o metropolă precum capitala Mexicului. Dinamica și energia unui astfel de oraș este cu totul diferită față de localitățile mici prin care au trecut până acum – așadar, echipele vor fi din nou surprinse în această competiție. Urmează cursa pentru ultima șansă – așadar, Irina Fodor va alinia concurenții la careu pentru a face anunțul cel mai de temut: care sunt perechile de vedete situate pe ultimele două locuri. Nu în ultimul rând, votul tuturor participanților va decide cea de-a treia echipă din cursa pentru ultima șansă, una în care se vor da lupte la propriu!

Concurenții vor intra în ringul de lucha libre, wrestlingul mexican – și da, vor lupta! Ba chiar vor avea un antrenor care îi va pregăti de confruntări. Și pentru că vorbim despre o experiență care îi trece pe competitori prin toate stările și emoțiile, următorul pas va fi… să se transforme în mariachi și să-și formeze o trupă muzicală! La finalul serii, destinul echipei aflate pe ultimul loc va fi decis de… culoarea vulturului din cutia deschisă de Irina Fodor.