PAPARAZZI

Andreea Esca demonstrează că se iubește. Ce face vedeta Pro TV pentru ea?

Andreea Esca demonstrează că se iubește. Ce face vedeta Pro TV pentru ea

Andreea Esca nu se joacă deloc cu statutul pe care-l are și se străduiește să-l conserve așa cum se cade. Are grijă de ea, atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de fizic. De ani buni are o rutină care-i menține tonusul, care-i dă energie, și care-i oferă acel echilibru de care are nevoie ca să „livreze” la capacitate maximă în toate zonele în care activează.

Andreea Esca face sport zilnic și are un control deosebit atunci când vine vorba despre dieta ei. Face Pilates de 3 ori pe săptămână, săptămână de săptămână, lună de lună și își controlează meniul astfel încât să fie în echilibru perfect.

„Fac sport foarte mult. În ce priveşte dieta, sunt atentă. Dacă astăzi îmi permit să mănânc două prăjituri mici pentru că am avut poftă, sunt atentă mâine, poimâine, să mănânc mai puţină mâncare care să nu fie în regulă, adică pâine, paste ş.a.m.d. astfel încât să rămân la kilogramele astea. Mă cântăresc aproape în fiecare zi ca să mă menţin între 55 şi 56 kg. De data aceasta, am fost hotărâtă să nu mai abandonez şi cred că m-a ajutat foarte mult şi faptul că în afară de această mică dietă, am început să fac un fel de Pilates de care m-am îndrăgostit. Şi faptul că n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament (se face aproape un an de zile de când fac constant, de 3 ori pe săptămână) m-a ajutat foarte mult să văd şi rezultatele destul de repede.”, explica, la un moment dat, Andreea Esca.

Zilele trecute, colegii noștri, paparazzi mediaflux.ro, au fotografiat-o pe Andreea Esca în timp ce ieșea dintr-una dintre cele mai apreciate clinici medicale din București, semn că rutina de până acum este completată și cu alte terapii sau tratamente de înfrumusețare.

Așadar, privim mai departe o serie de fotografii realizate cu Andreea Esca în timp ce iese victorioasă din sediul Clinicii Eliade, clinică deținută de femeia de afaceri Cristina Timiș, owner Cris Tim.

Nu puține sunt vedetele care au vizitat medicii și specialiștii din clinică: Alessandra Stoicescu, Cristina Spătar, Iuliana Tudor sau Mirela Retegan.

„Clinica Eliade reprezintă spaȚiul şi timpul în care Universul mi-a răspuns prin împlinirea visului de a aduce într-un singur loc întreaga mea credinƫă, experienƫă şi rezultate personale, dobândite în peste 18 ani de căutari legate de sensul vieƫii, dezvoltare personală, comunicare, relaƫii, stil de viaƫă şi, în mod special, legate de sănătate şi vindecare.”, povestește femeia de afaceri.

Nu știm exact ce tip de terapii a urmat vedeta știrilor Pro TV, medicină integrativă, tratamente dermato-cosmetice sau dermato-estetice, cert este că ceva foarte bine i s-a întâmplat. Atunci când a ieșit din clinică, Andreea Esca radiază, zburdă, se vede cu ochiul liberă că „și-a oferit” un boost de energie.

După ședința de bine trup și suflet, vedeta absolută a știrilor din România s-a urcat în mașina condusă, ca de fiecare dată de șofer, și a pornit-o înspre joburile multe pe care, cu siguranță, le avea de rezolvat.

Privind tot contextul acestei întâmplări, putem susține fără îndoială, că da, Andreea Esca este una dintre realele vedete din România.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele