Andreea Mantea explică exact cum a slăbit 10 kilograme

spot_img

Andreea Mantea este una dintre vedetele care s-au confruntat deseori cu surplusul ponderal. Plusuri și minusuri în greutate a avut de când se știe, așa cum s-a luptat și cu neplăcuta celulită care provoacă neplăceri multor doamne și domnișoare.

Bruneta a mărturisit în nenumărate rânduri că a apelat la tot soiul de diete, produse de slăbit, tehnici de eliminare a kilogramelor în plus, dar întotdeauna problemele reveneau și iarăși reveneau.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Cu cine s-a iubit Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii, de la Kanal D

Andreea Mantea explică exact cum a slăbit 10 kilograme

Silueta vedetei Kanal D s-a echilibrat în momentul în care a luat decizia să apeleze la ajutorul unui specialist în nutriție, care i-a dat câteva sfaturi esențiale pe care le respectă și astăzi, iar parcursul este cel așteptat. Prima măsură drastică pe care a luat-o vedeta TV a fost să renunțe definitiv la zahăr, aproape că nici fructe nu a mai consumat.

„A fost foarte greu. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată. Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Nu foloseam nici îndulcitori.Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit.”, a povestit Andreea Mantea la un moment dat.

După ce a renunțat la zahăr, bruneta a fost foarte atentă la aportul de carbohidrați, se știe că aceștia sunt adevărate bombe atunci când vine vorba despre kilogramele în plus.

„Aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.”, a declarat Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

Bineînțeles că sportul a fost ingredientul care a completat tabloul stilului de viață care a adus-o pe Andreea Mantea în forma ideală.

„Reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație, și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor. Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos. Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok.”, a conchis vedeta.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.