SHOWBIZ

Andreea Marin, la un pas de preinfarct: „Mi s-a făcut rău la volan”

Andreea Marin la un pas de preinfarct Mi s-a făcut rău la volan
Andreea Marin, probleme de sanatate

Andreea Marin este o persoană foarte activă. De-a lungul timpului, vedeta TV s-a implicat în numeroase proiecte și business-uri.

Punem pariu că și tu te-ai întrebat, măcar o dată, cum reușește să rămână zen, deși aleargă de dimineață până seara. Dar, din păcate, și Andreea Marin s-a confruntat cu sindromul burnout. S-a întâmplat anul trecut, când Zâna a fost la un pas de preinfarct.

Andreea Marin, la un pas de preinfarct: „Mi s-a făcut rău la volan”

În cadrul unei emisiuni de la Kanal D, Andreea Marin a vorbit despre o întâmplare nefericită prin care a trecut din cauza epuizării.

„Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez, mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct și mi-a zis să mă așez pe dreapta și o să cheame el SMURD-ul. Slavă Domnului că nu fost preinfarct! Dar am avut simptomele care duceau cu gândul la asta. La spital, mi s-a zis ca sufăr de sindromul burnout. Sigur că nu putem trăi zen tot timpul, dar putem să ne antrenăm mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita”, a mărturisit Andreea Marin la Kanal D.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea Marin a recunoscut că a suferit în trecut și de depresie.

„Am luptat ani de zile cu depresia. O persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună. Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva. Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și am făcut întocmai”, a mărturisit Andreea Marin, la Kanal D.