PAPARAZZI

Antonia, camuflată la secția de Poliție | FOTO&VIDEO EXCLUSIV

Antonia camuflată la secția de Poliție | FOTOVIDEO EXCLUSIV

Noi probleme în unul din cele mai solide cupluri de artiști din România. Antonia și Velea la Poliție!

Alex Velea și Antonia trec printr-o perioadă mai puțin plăcută, în ciuda faptului că ar trebui să fie una din cele mai frumoase perioade din viața lor, având în vedere că s-au logodit recent și își pot oficializa în sfârșit relația, după atâția ani cu complicații de tot felul.

Când se mai aplanase scandalul cu Fulgy, în care Alex Velea a dat replici usturătoare, iar Fulgy i-a tot amenințat, în luna iunie a început circul dintre Velea și Măruță, cauzat de faptul că Măruță a spus în public despre Antonia niște lucruri care l-au deranjat pe Alex, credeam că atmosfera se va calma. Și-au dat replici zile întregi, Velea declarând într-un final la Antena Stars că nu mai vrea să-l vadă niciodată pe Măruță, dar vorbind foarte frumos despre Andra.

Când lucrurile păreau să se normalizeze, recent a apărut Francesca, domnișoara care susține că a fost jignită și înjurată, la o petrecere, atât de Antonia, cât și de Alex Velea. Cei doi cântăreți au fost acuzați de bullying, iar fanii nu au întârziat să comenteze și să îi întrebe care este adevărul, mai ales că de cealaltă parte, cei care o cunosc pe Francesca spun despre ea că este o fată cinstită, muncitoare, corectă, un om care nu merită asemenea tratament din partea nimănui.

După alte zile de scandal în urma confesiunii făcute de Francesca, cuplul a postat pe rețelele de socializare un mesaj care spune că nu sunt dovezi și ca ei înșiși se simt victime ale unui bulliyng într-un circ mediatic, amenințând că vor acționa în instanță persoanele care i-au jignit.

Conduși de bodyguard

Dintr-o jignire în alta, unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton a ajuns și la Poliție, cel mai probabil legat de un scandal din cele menționate mai sus.

În imagini, cuplul este condus la secție și protejat de un celebru bodyguard al vedetelor, pentru că, de câteva luni, Velea a apelat la doi bodyguarzi care îi protejează familia 24/24. Roger Bogdan și Vali Afganu’ sunt doi sportivi cunoscuți și respectați care asigură protecția familiei, la cei doi apelând recent și Alexandra Stan, dar și alte vedete și cluburi de top din Capitală.

Antonia a ajuns la Secția de Poliție camuflată, cu șapcă trasă pe frunte și mască, deși în exterior masca nu este obligatorie. Apoi și-a pus și ochelarii de soare. Alex Velea, mai relaxat din fire și obișnuit cu asemenea situații, nu s-a ferit să fie văzut. După o scurtă discuție în fața secției de Poliție, cei doi au intrat, așteptați fiind afară de bodyguardul care a și condus mașina cu care i-a adus pe cei doi.

Antonia și Vicenzo Castellano au îngropat securea războiului

După ce ani la rând Antonia și Vincenzo Castellano s-au luptat pentru custodia fiicei lor, Maya, de când s-a pronunțat divorțul situația pare că s-a remediat. Cei doi au îngropat securea războiului și lucrurile s-au așezat pe un făgaș normal.

Dovadă stă una dintre cele mai recente imagini pe care Antonia le-a postat pe Instagram.

În fotografie apar Alex Velea, Antonia, Vincezo și Ramona actuala parteneră de viață a lui Castellano. Cei patru zâmbeau și se simțeau bine, arătând că sunt foarte apropiați, parcă prieteni de-o viață. Cei patru au ajuns la concluzia că este firesc să aibă o relație apropiată, mai ales că toți fac parte din viața Mayei, scrie evz.ro.

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele